لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

بازگشت ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد از محل مابه التفاوت ارز ترجیحی به بیت المال

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس، گفت: بر اساس گزارش وزیر جهاد کشاورزی و با پیگیری مستمر کمیسیون اصل نود تاکنون ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان توسط بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی از محل مابه‌التفاوت ارز ترجیحی به بیت المال بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 23
کد خبر: ۲۰۱۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه اخیر این کمیسیون با وزیر جهاد کشاورزی و تعدادی از معاونان این وزارتخانه و همچنین رئیس شرکت پشتیبانی امور دام، گفت: موضوع بازگشت مابه‌التفاوت نرخ ارز ترجیحی کالاهای اساسی به بیت‌المال، وضعیت مدیریت ذخایر راهبردی کالاهای اساسی و آخرین وضعیت رصدخانه کشاورزی در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، افزود: بخش‌های مختلف کشور از جمله وزارت جهاد کشاورزی پیش از حذف ارز ترجیحی سفارش‌هایی را جهت نیازهای قانونی خود در بانک مرکزی ثبت و معادل آنها، ارز دریافت کرده بودند و سپس آنها را وارد کشور کرده و پس از آن نرخ ارز ترجیحی تغییر کرد و نهاده‌هایی که با ارز ترجیحی وارد شده بودند، بدون ارز ترجیحی محاسبه و در بازار عرضه شدند لذا این مابه‌التفاوت باید محاسبه و به بیت‌المال بازگردانده شود.

خضریان تصریح کرد: بر اساس گزارش وزیر جهاد کشاورزی و با پیگیری مستمر کمیسیون اصل نود؛ تاکنون سه هزار و 800 میلیارد تومان توسط بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی از محل مابه‌التفاوت ارز ترجیحی به بیت المال بازگشته است که مقرر شد گزارش کامل اقدامات صورت گرفته، تقدیم شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس یازدهم، افزود: رصد خانه وزارت جهاد کشاورزی یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در این جلسه بود؛ این موضوع از این جهت اهمیت دارد که اطلاعات دقیق از میزان تولید، واردات و عرضه محصولات کشاورزی شامل نهاده‌های دامی، تولیدات باغی و زراعی و کالاهای دامی نظیر گوشت سفید و قرمز در فصول مختلف سال و در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت محصولات می‌تواند برای دولت جهت تنظیم بازار و مدیریت عرضه قابل استفاده بوده و اجازه سوداگری به دلالان را ندهد و همچنین در فصول خاصی از سال باعث خواهد شد دیگر شاهد کمبود برخی محصولات در بازار نباشیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس در پایان اظهار کرد: همچنین مقرر شد وزیر جهاد کشاورزی طی سه ماه آینده با بهره‌گیری از توان بخش‌های مختلف کشور و تجربیات مشابه در کشور و سایر کشورهای دنیا و استفاده از ظرفیت‌های دانش نوین، برنامه خود را برای فعال شدن رصد خانه کشاورزی به کمیسیون اعلام کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار