هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

توافق امنیتی با ایران؛‌ محور رایزنی الاعرجی و مسئول اقلیم کردستان

توافق امنیتی با ایران؛‌ محور رایزنی الاعرجی و مسئول اقلیم کردستان مشاور امنیت ملی عراق و وزیر امور داخلی اقلیم کردستان این کشور در خصوص اجرای مفاد توافقنامه امنیتی با ایران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق در دیدار با «ریبر احمد» وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق، با وی در خصوص آخرین تحولات مربوط به اجرای بندهای توافقنامه امنیتی با ایران رایزنی کرد.

 

دو طرف همچنین در خصوص تداوم همکاری‌ها و هماهنگی‌ها برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

 

قاسم الاعرجی و ریبر احمد در جریان این نشست مشترک بر اهمیت پیگیری اجرای دستورات نخست وزیر عراق و مفاد توافق امنیتی با ایران بر اساس تعهد دولت فدرال تاکید کردند.

 

مشاور امنیت ملی عراق چند روز قبل تاکید کرده بود که بغداد تلاش‌های گسترده‌ای برای اجرای توافق امنیتی با ایران انجام می‌دهد.

 

وی افزود: ما بر توجه ویژه خود به تقویت روابط بین دو کشور همسایه در راستای منافع دو کشور و ملت و تقویت امنیت و ثبات منطقه تاکید می‌کنیم.

 

پیش از این هم باسم العوادی، سخنگوی دولت عراق تاکید کرد که عراق تعهدات خود در خصوص توافق با ایران را اجرا کرده است.

 

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق نیز بر این نکته تاکید کرده بود که بغداد ملزم به از بین بردن نگرانی‌های امنیتی ایران است.

 

وی در جریان دیدار با یک هیأت رسانه‌ای ایرانی اعلام کرد: ما خود را ملزم به از بین بردن نگرانی‌های امنیتی تهران در خصوص تحرکات تروریستی در اقلیم کردستان عراق می‌دانیم.

 

السودانی بر جدیت دولت عراق برای اجرای مفاد توافقنامه امنیتی با ایران به صورت کامل به ویژه بعد از افزایش تحرکات گروهک‌های تروریست طی سالهای گذشته علیه ایران تاکید کرد./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار