تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

قصور در پرداخت مطالبات فرهنگیان

قصور در پرداخت مطالبات فرهنگیان رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس از موکول شدن رأی گیری تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ علیه سازمان برنامه و بودجه در خصوص مطالبات فرهنگیان به هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا منادی سفیدان با اشاره به برگزاری نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با موضوع بررسی تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی برای سازمان برنامه و بودجه از سوی تعدادی از نمایندگان در خصوص مطالبات فرهنگیان، عنوان کرد: بر اساس این ماده قانونی چنانچه دستگاه‌ها در انجام وظایف خود کوتاهی یا استنکاف از قانون داشته باشند، مجلس از دستگاه‌های ذی ربط سئوال خواهد کرد.

نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس آیین نامه داخلی مجلس در صورتی که پاسخ دستگاه‌های ذی ربط قانع کننده نباشد، گزارش این تقاضا پس از کمیسیون در صحن علنی رأی گیری و نهایتا راهی قوه قضاییه می‌شود.

وی تصریح کرد: تعداد ۲۳ مورد ترک فعل از مطالبات فرهنگیان توسط سازمان برنامه و بودجه احصا شده بود که از جمله آن‌ها، عدم اجرای مصوبه هیئت دولت در مورخ ۲۰ تیرماه ۱۳۹۶ در خصوص معلمان اعزام به خارج از کشور، عدم پرداخت به موقع حقوق و مطالبات فرهنگیان کشور و بررسی علل دخیل و مؤثر در ایجاد بی‌نظمی بی‌انضباطی و تأخیر در پرداخت حقوق اسفند ۱۴۰۱ معلمان بود.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یادآور شد: در خصوص «علل دخیل و مؤثر در ایجاد بی‌نظمی و بی‌انضباطی و تأخیر در پرداخت حقوق اسفند ۱۴۰۱ معلمان» گزارشی در صحن علنی مجلس قرائت و سه دستگاه در این رابطه از جمله سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و وزارت آموزش و پرورش مقصر شناخته شدند که در نشست امروز نیز موارد تکمیلی عنوان شد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر حق التدریس معلمان، پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان و پرداخت معوقات پیگیری شد که در نشست امروز مطرح شد که ۲ هزار میلیارد تومان برای پرداخت این معوقات از سوی سازمان برنامه و بودجه در نظر گرفته شده و حدود ۳ هزار میلیارد تومان دیگر نیز تا مهرماه پرداخت می‌شود که بخش مهمی از مطالبات و نگرانی‌های فرهنگیان برطرف خواهد شد.

منادی سفیدان تأکید کرد: نهایتا با توجه به عدم حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه مقرر شد، رأی گیری در این رابطه به جلسه‌ای با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه موکول شد. / روزنو

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Germany
۰۶:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۲
0
0
چرا در این مطالبات صحبتی از اجرای رتبه بندی معلمان بازنشسته ی ۱۴۰۰ نشد ؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار