دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

کنعانی: فشار سیاسی علیه ایران در شورای حکام آژانس، نتیجه معکوس دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به بیانیه مشترک منتشر شده در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی گروه غرب، علیه ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ناصر کنعانی چهارشنبه شب در واکنش به بیانیه مشترک منتشر شده در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی گروه غرب، علیه کشورمان اظهار کرد: این بیانیه با محوریت انگلیس، آلمان، فرانسه و آمریکا در حالی به انتقاد از وضعیت همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی پرداخته که با تعاملات انجام شده از ابتدای سال جاری تاکنون، ایران و آژانس پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در ارتقاء همکاری‌های خود طبق بیانیه مشترک اسفند ۱۴۰۱ داشته‌اند و در نتیجه این روند چندین موضوع فنی بین ایران و آژانس حل و فصل شده، گفتگو‌ها و تعاملات ایران و آژانس افزایش یافته و گفتگو در مورد حل و فصل موضوعات فنی دیگری در جریان است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به اصل همکاری با آژانس در چارچوب موافقتنامه پادمان متعهد است، ادامه داد؛ بیانیه مشترک اسفند ۱۴۰۱ چارچوبی برای تسریع در حل و فصل موضوعات به اصطلاح پادمانی باقیمانده است و این موضوعات که عمدتاً منشأ سیاسی دارند، باید مرتفع شوند، زیرا مانعی در مسیر ارتقاء همکاری‌های ایران و آژانس به شمار می‌روند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود؛ مایه تأسف است که انگلستان، آلمان، فرانسه و آمریکا که انگیزه‌ها و مواضع مشخصی علیه جمهوری اسلامی ایران دارند، همکاری‌های فنی ایران و آژانس را دست‌مایه حرکات سیاسی خود کرده‌اند و با اردوکِشی سیاسی در شورای حکام تحت عنوان دفاع از آژانس و نظام پادمان، به دنبال وارونه جلوه دادن حقایق همکاری صادقانه جمهوری اسلامی ایران با آژانس هستند.

کنعانی ادامه داد؛ البته این اقدام آن‌ها جدید نبوده و تعجب‌آور نیز نیست، آن‌ها در نشست قبلی شورای حکام نیز نمایش مشابهی را در قالب حملات و اتهامات لفظی علیه جمهوری اسلامی ایران داشتند.

کنعانی افزود: امروز گروهی از کشور‌های مخالف رویکرد غیرسازنده گروه غرب، بیانیه مشترکی در حمایت از همکاری‌های ایران و آژانس و تقدیر از پیشرفت‌های صورت گرفته صادر کردند. ما از حمایت و موضع اصولی این کشور‌ها تشکر می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران پاسخ و واکنش متناسب را در اولین فرصت به حرکت سیاسی سه کشور اروپایی نشان خواهد داد و این پاسخ به مدیرکل آژانس اطلاع رسانی خواهد شد و بی تردید، إعمال فشار سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای حکام آژانس نتیجه معکوس دارد. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار