مصوبه فروش آنلاین دارو ابطال شد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

مصوبه فروش آنلاین دارو ابطال شد

رئیس سازمان غذا و دارو از ابطال مصوبه فروش آنلاین دارو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی، صنعت داروسازی است که چندان به آن توجه نشده است. داروسازی کشور، یک صنعت پیشرو است و همچنان شاهد توسعه آن در ابعاد و حوزه‌های مختلف هستیم.

محمدی ادامه داد: مشکلاتی که صنعت در تهیه ارز و تأمین نقدینگی داشت، باعث شد اواخر سال گذشته کام همه ما تلخ شود. امسال بعد از سختی‌های سال گذشته، شرایط تغییر کرده و از خرداد ۱۴۰۲ به این طرف، وضعیت بهتر شده و البته هنوز با عدد تأمین فاصله داریم.

محمدی ادامه داد: بر اساس برآورد‌های ما از سال گذشته، حجم بازار دارویی کشور در سال جاری حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی می‌شود که برای این بازار، نقدینگی لازم است. یکی از چالش‌های صنعت داروسازی کشور، قیمت گذاری است که سازمان موظف است درخواست‌ها را به کمیسیون قیمت گذاری ارائه بدهد. اما با توجه به شرایط کشور، مجبوریم قیمت گذاری را انجام بدهیم و نمی‌توان با همه پیشنهادات موافقت کند.

محمدی ادامه داد: البته اجازه نمی‌دهیم شرکت‌های داروسازی از قیمت گذاری متضرر شوند و اگر ببینیم یک شرکت نیاز دارد قیمت محصولش اصلاح شود، حتماً این کار صورت می‌گیرد و اگر ببینیم قیمت یک دارو هم خیلی بالا است، قطعاً کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان غذا و دارو، به مصوبه هیأت مقررات زدایی برای فروش دارو از طریق پلتفرم‌ها اشاره کرد و افزود: با دستور معاون اول رئیس جمهور، این مصوبه ابطال شد و می‌بایست فروش آنلاین دارو از مسیر و کانال خودش طی شود. سازمان غذا و دارو، از ابتدا نیز مخالف فروش اینترنتی دارو بود و معتقد است که عرضه دارو از این مسیر، کاملاً نادرست است. ما مخالف عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها نیستیم، اما باید از مسیری باشد که برای آن تعریف می‌کنیم. / فارس

ارسال نظر