مصوبه فروش آنلاین دارو ابطال شد-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

مصوبه فروش آنلاین دارو ابطال شد

رئیس سازمان غذا و دارو از ابطال مصوبه فروش آنلاین دارو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 17
کد خبر: ۲۰۴۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی، صنعت داروسازی است که چندان به آن توجه نشده است. داروسازی کشور، یک صنعت پیشرو است و همچنان شاهد توسعه آن در ابعاد و حوزه‌های مختلف هستیم.

محمدی ادامه داد: مشکلاتی که صنعت در تهیه ارز و تأمین نقدینگی داشت، باعث شد اواخر سال گذشته کام همه ما تلخ شود. امسال بعد از سختی‌های سال گذشته، شرایط تغییر کرده و از خرداد ۱۴۰۲ به این طرف، وضعیت بهتر شده و البته هنوز با عدد تأمین فاصله داریم.

محمدی ادامه داد: بر اساس برآورد‌های ما از سال گذشته، حجم بازار دارویی کشور در سال جاری حدود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی می‌شود که برای این بازار، نقدینگی لازم است. یکی از چالش‌های صنعت داروسازی کشور، قیمت گذاری است که سازمان موظف است درخواست‌ها را به کمیسیون قیمت گذاری ارائه بدهد. اما با توجه به شرایط کشور، مجبوریم قیمت گذاری را انجام بدهیم و نمی‌توان با همه پیشنهادات موافقت کند.

محمدی ادامه داد: البته اجازه نمی‌دهیم شرکت‌های داروسازی از قیمت گذاری متضرر شوند و اگر ببینیم یک شرکت نیاز دارد قیمت محصولش اصلاح شود، حتماً این کار صورت می‌گیرد و اگر ببینیم قیمت یک دارو هم خیلی بالا است، قطعاً کاهش خواهد یافت.

رئیس سازمان غذا و دارو، به مصوبه هیأت مقررات زدایی برای فروش دارو از طریق پلتفرم‌ها اشاره کرد و افزود: با دستور معاون اول رئیس جمهور، این مصوبه ابطال شد و می‌بایست فروش آنلاین دارو از مسیر و کانال خودش طی شود. سازمان غذا و دارو، از ابتدا نیز مخالف فروش اینترنتی دارو بود و معتقد است که عرضه دارو از این مسیر، کاملاً نادرست است. ما مخالف عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها نیستیم، اما باید از مسیری باشد که برای آن تعریف می‌کنیم. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار