گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش نتانیاهو به تهدیدهای دبیرکل حزب‌الله

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه)‌ در واکنشی هراس‌آمیز به تهدیدهای اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت که به نصرالله پیشنهاد می‌کنم کمی آرام‌تر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتانیاهو که از دو روز پیش از بیم اقدام تلافی‌جویانه حزب‌الله، در جلسات متعدد با مقامات نظامی و امنیتی به سر می‌برد، مدعی شد سران ایران و حزب‌الله از جمله نصرالله باید مراقب چیزی که می‌گویند و کاری که انجام می‌دهند باشند زیرا اسرائیل می‌تواند از خودش دفاع کند.

 

نصرالله شامگاه یکشنبه طی سخنرانی در منطقه بقاع به مناسبت دومین سالروز آزادی جرود عرسال لبنان، در واکنش به حمله بامدادی صهیونیست‌ها به جنوب دمشق و تجاوز پهپادهای تهاجمی به حریم هوایی بیروت، اعلام کرد که اسرائیل آماده پاسخ حزب‌الله باشد و صهیونیست‌های ساکن شمال فلسطین اشغالی دیگر خواب راحت نخواهند داشت.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به تهدیدهای روز یکشنبه نصرالله گفت:‌«شنیدم نصرالله چه گفت. به نصرالله پیشنهاد می‌کنم آرام باشد. او به خوبی می‌داند که اسرائیل می‌داند چگونه از خودش دفاع کند و پاسخ دشمنانش را بدهد».

 

بعد از تهدیدهای نصرالله بود که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی به همراه تمام سران نظامی و سیاسی در مقر ارتش در تل‌آویو تشکیل جلسه اضطراری داد.

 

بامداد یکشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه «المزه» و روستای عقربا در جنوب دمشق حمله کردند و پدافند هوایی سوریه نیز با این تهاجم مقابله کرد اما ساعاتی بعد حزب‌الله از شهادت دو نیروی خود بر اثر این حمله خبر داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر