المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

واکنش نتانیاهو به تهدیدهای دبیرکل حزب‌الله

واکنش نتانیاهو به تهدیدهای دبیرکل حزب‌الله «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه)‌ در واکنشی هراس‌آمیز به تهدیدهای اخیر «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت که به نصرالله پیشنهاد می‌کنم کمی آرام‌تر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتانیاهو که از دو روز پیش از بیم اقدام تلافی‌جویانه حزب‌الله، در جلسات متعدد با مقامات نظامی و امنیتی به سر می‌برد، مدعی شد سران ایران و حزب‌الله از جمله نصرالله باید مراقب چیزی که می‌گویند و کاری که انجام می‌دهند باشند زیرا اسرائیل می‌تواند از خودش دفاع کند.

 

نصرالله شامگاه یکشنبه طی سخنرانی در منطقه بقاع به مناسبت دومین سالروز آزادی جرود عرسال لبنان، در واکنش به حمله بامدادی صهیونیست‌ها به جنوب دمشق و تجاوز پهپادهای تهاجمی به حریم هوایی بیروت، اعلام کرد که اسرائیل آماده پاسخ حزب‌الله باشد و صهیونیست‌های ساکن شمال فلسطین اشغالی دیگر خواب راحت نخواهند داشت.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به تهدیدهای روز یکشنبه نصرالله گفت:‌«شنیدم نصرالله چه گفت. به نصرالله پیشنهاد می‌کنم آرام باشد. او به خوبی می‌داند که اسرائیل می‌داند چگونه از خودش دفاع کند و پاسخ دشمنانش را بدهد».

 

بعد از تهدیدهای نصرالله بود که کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی به همراه تمام سران نظامی و سیاسی در مقر ارتش در تل‌آویو تشکیل جلسه اضطراری داد.

 

بامداد یکشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه «المزه» و روستای عقربا در جنوب دمشق حمله کردند و پدافند هوایی سوریه نیز با این تهاجم مقابله کرد اما ساعاتی بعد حزب‌الله از شهادت دو نیروی خود بر اثر این حمله خبر داد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار