ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

اردوغان: هیچ نیازی به اتحادیه اروپا نداریم

اردوغان: هیچ نیازی به اتحادیه اروپا نداریم رئیس‌جمهور ترکیه با انتقاد از نپذیرفتن درخواست ۵۰ ساله عضویت آنکارا در اتحادیه اروپا تأکید کرد این کشور هیچ نیازی به این اتحادیه ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه که برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در آمریکا به سر می‌برد در گفت‌وگویی اعلام کرد ترکیه هرگز نیازی به کمک یا حمایت اتحادیه اروپا نداشته است.

 

اردوغان در پاسخ به پرسشِ خبرنگار شبکه «پی‌بی‌اس» آمریکا که پرسید آیا ترکیه فرآیند پیوستن به اتحادیه اروپا را رها می‌کند گفت: اگر اتحادیه اروپا تصمیم مثبتی اتخاذ کند، ما استقبال می‌کنیم. ۵۰ سال است که آنها ترکیه را در دروازه‌های اتحادیه اروپا نگه داشته‌اند.

 

وی همچنین افزود: ما همیشه کشور خودکفایی بوده‌ایم و هرگز نیاز به کمک یا حمایت اتحادیه اروپا نداشته‌ایم.ما به این کمک نیاز نداریم.

 

اردوغان هفته پیش نیز اعلام کرد که ممکن است آنکارا از پیشنهادش برای پیوستن به اتحادیه اروپا صرف نظر کند.وی در جمع خبرنگاران گفت: اتحادیه اروپا در تلاش است تا از ترکیه جدا شود. ترکیه درباره گزارش اخیر پارلمان اروپا که در آن از عدم پیشرفت آنکارا در چندین حوزه جهت احیای مذاکرات عضویت در این بلوک، انتقاد شده بود، ارزیابی خود را انجام خواهد داد. بعد از این ارزیابی‌ها، شاید اگر لازم باشد با اتحادیه اروپا قطع همکاری کنیم.

 

ترکیه بیش از دو دهه است که به‌دنبال عضویت در این بلوک ۲۷ عضوی است؛ با این حال، روند الحاق این کشور به اتحادیه اروپا به دلیل اختلافات بین آنکارا و بروکسل پیشرفت چندانی نداشته و مذاکرات الحاق از سال ۲۰۱۸ متوقف شده است.

 

ترکیه در سال ۱۹۸۷ درخواست رسمی برای عضویت در اتحادیه اروپا ارائه کرد و مذاکرات عضویت به طور رسمی در سال ۲۰۰۵ آغاز شد، اما سال‌ها پیش متوقف شد و این توقف هم‌زمان شد با افزایش تنش‌ها در روابط بروکسل و آنکارا پس از کودتای نافرجام ۲۰۱۶ در ترکیه./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار