شیوع یک بیماری مرموز در ساحل عاج-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

شیوع یک بیماری مرموز در ساحل عاج

در یک روستای ساحل عاج بیماری مرموزی شیوع یافته که تاکنون بر اثر آن ۷ نفر جان باخته و حدود ۶۰ نفر به بیمارستان منتقل شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آنچه منابع پزشکی و محلی دیروز دوشنبه به خبرگزاری فرانسه گزارش دادند، یک بیماری مرموز باعث مرگ هفت نفر شد و ۵۹ نفر دیگر به بیمارستانی در شهر بواکه در مرکز ساحل عاج منتقل شدند.

 

یک منبع در بیمارستان دانشگاه بواکه گفت: تا روز دوشنبه هفت نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادند که پنج نفر از آن‌ها در بیمارستان و دو نفر باقی مانده در روستای نیانگبان واقع در جنوب شهر جان باختند.

 

وی افزود: در مجموع ۵۹ نفر در بیمارستان تحت درمان هستند که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها کودک و تعدادی نیز نوجوان هستند. منشا این بیماری هنوز مشخص نیست. بارزترین علائم آن «استفراغ» و «اسهال» است.

 

امانوئل کوامه انگوسان، رئیس روستای نیانگبان گفت: کسانی که جان باختند بین ۵ تا ۱۲ سال سن داشتند و حدود ۵۰ نفر برای درمان به بیمارستان دانشگاه بواکه منتقل شدند.

 

سلستین کوادیو کوفی یکی از مسئولان این دهکده گفت که بسیاری از اهالی بر این باورند که این بیماری ناشی از فرنی ذرت آلوده به برخی باکتری‌هاست. به گفته زیتانک آموین یائو مادر اولین کودکی که بر اثر این بیماری جان خود را از دست داد، پسرش پس از خرید فرنی و خوردن آن بیمار شد.

 

او توضیح داد که پس از خوردن فرنی فرزند سه ساله‌اش دچار اسهال شد. سپس وقتی دارو‌هایی را که در بیمارستان جیبوونه به او دادند را خورد، شروع به استفراغ کرد، بنابراین به بیمارستان برگشت، اما فرزندش در آنجا درگذشت.

 

از سوی دیگر اگنس آیا کونان که دخترش را از دست داده، حاضر نیست فرنی یا فروشنده را مقصر مرگ فرزندش بداند و تاکید می‌کند که بقیه فرزندانش روز یکشنبه همان فرنی را خوردند و هیچ آسیبی به آن‌ها نرسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار