دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شکست آزمایش موشک هایپرسونیک میانبرد آمریکا

منابع خبری از شکست آزمایش موشک هایپرسونیک «دارک ایگل» ارتش آمریکا به دلیل نقص فنی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری سه شنبه شب به وقت تهران از شکست آزمایش موشک هایپرسونیک ارتش آمریکا به دلیل نقص فنی خبر دادند.

 

به گزارش منابع خبری، موشک هایپرسونیک «دارک ایگل» برد متوسط قرار بود روزهای گذشته از تاسیسات آزمایش موشکی «کیپ کارناوال» شلیک شود، اما در لحظات آخر دستور توقف این آزمایش صادر شد. گفته می‌شود بررسی‌های آخر و یافتن نقص فنی موجب صدور این دستور شده است.

 

بر اساس این گزارش، این یک شکست دیگر برای برنامه پنتاگون در ساخت موشک هایپرسونیک برای رسیدن به قابلیت‌های مشابه توسعه یافته توسط روسیه و چین محسوب می‌شود. قرار بود تا پایان سپتامبر امسال موشک دارک ایگل به طور رسمی وارد خدمت ارتش آمریکا شود.

 

علاقه فزاینده پنتاگون به تسلیحات هایپرسونیک بدون شک با پیشروی چین و روسیه دراستقرار این تسلیحات مرتبط است. این موشک‌ها با سرعتی معادل پنج برابر سرعت صوت پرواز می‌کنند یا فراتر از آن می‌روند.

 

این چندین بار است که آزمایش موشک هایپرسونیک آمریکا با شکست مواجه می‌شود. چندی قبل، نیروی هوایی آمریکا در انجام آزمایش موشک هایپرسونیک خود ناموفق بود. نیروی هوایی آمریکا ابتدا مدعی شد که موشک هایپرسونیک «ای‌جی‌ام» یک آزمایش کامل موفقیت آمیز را انجام داد، اما پنتاگون در گزارش خود به این نتیجه رسیده که انجام آزمایشات عملیاتی بدون برنامه آزمایشی تایید شده بوده و این موشک به طور بالقوه برابر اختلال سایبری آسیب پذیر است.

 

شرکت لاکهید مارتین به سفارش نیروی هوای آمریکا این موشک را در رقابت با چین بر اساس برنامه‌ای سریع به بازار عرضه کرد، زیرا چین در زمینه فناوری هایپرسونیک پیشتاز است.

 

روسیه، ایران و چین از جمله دارندگان موشک هایپرسونیک هستند.موشک هایپرسونیک ایران به نام «فتاح» هزار و ۴۰۰ کیلومتر برد دارد و می‌تواند از تمامی سامانه‌های سپر موشکی عبور و اهداف مورد نظر را منهدم کند.

 

فرمانده سابق سنتکام (ستاد فرمانده کل نیروهای ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی) روز یکشنبه در مصاحبه با رسانه‌ آمریکایی اظهار داشت که مسئله‌ای که امروز ایالات متحده را تهدید می‌کند، توانایی موشکی ایران است/ فارس

ارسال نظر