عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

شکست آزمایش موشک هایپرسونیک میانبرد آمریکا

شکست آزمایش موشک هایپرسونیک میانبرد آمریکا منابع خبری از شکست آزمایش موشک هایپرسونیک «دارک ایگل» ارتش آمریکا به دلیل نقص فنی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 13
کد خبر: ۲۰۳۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری سه شنبه شب به وقت تهران از شکست آزمایش موشک هایپرسونیک ارتش آمریکا به دلیل نقص فنی خبر دادند.

 

به گزارش منابع خبری، موشک هایپرسونیک «دارک ایگل» برد متوسط قرار بود روزهای گذشته از تاسیسات آزمایش موشکی «کیپ کارناوال» شلیک شود، اما در لحظات آخر دستور توقف این آزمایش صادر شد. گفته می‌شود بررسی‌های آخر و یافتن نقص فنی موجب صدور این دستور شده است.

 

بر اساس این گزارش، این یک شکست دیگر برای برنامه پنتاگون در ساخت موشک هایپرسونیک برای رسیدن به قابلیت‌های مشابه توسعه یافته توسط روسیه و چین محسوب می‌شود. قرار بود تا پایان سپتامبر امسال موشک دارک ایگل به طور رسمی وارد خدمت ارتش آمریکا شود.

 

علاقه فزاینده پنتاگون به تسلیحات هایپرسونیک بدون شک با پیشروی چین و روسیه دراستقرار این تسلیحات مرتبط است. این موشک‌ها با سرعتی معادل پنج برابر سرعت صوت پرواز می‌کنند یا فراتر از آن می‌روند.

 

این چندین بار است که آزمایش موشک هایپرسونیک آمریکا با شکست مواجه می‌شود. چندی قبل، نیروی هوایی آمریکا در انجام آزمایش موشک هایپرسونیک خود ناموفق بود. نیروی هوایی آمریکا ابتدا مدعی شد که موشک هایپرسونیک «ای‌جی‌ام» یک آزمایش کامل موفقیت آمیز را انجام داد، اما پنتاگون در گزارش خود به این نتیجه رسیده که انجام آزمایشات عملیاتی بدون برنامه آزمایشی تایید شده بوده و این موشک به طور بالقوه برابر اختلال سایبری آسیب پذیر است.

 

شرکت لاکهید مارتین به سفارش نیروی هوای آمریکا این موشک را در رقابت با چین بر اساس برنامه‌ای سریع به بازار عرضه کرد، زیرا چین در زمینه فناوری هایپرسونیک پیشتاز است.

 

روسیه، ایران و چین از جمله دارندگان موشک هایپرسونیک هستند.موشک هایپرسونیک ایران به نام «فتاح» هزار و ۴۰۰ کیلومتر برد دارد و می‌تواند از تمامی سامانه‌های سپر موشکی عبور و اهداف مورد نظر را منهدم کند.

 

فرمانده سابق سنتکام (ستاد فرمانده کل نیروهای ارتش آمریکا در خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی) روز یکشنبه در مصاحبه با رسانه‌ آمریکایی اظهار داشت که مسئله‌ای که امروز ایالات متحده را تهدید می‌کند، توانایی موشکی ایران است/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار