پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

آیت‌الله رئیسی: دعوت به اجرای عدالت و ظلم‌ستیزی نقطه اشتراک همه ادیان الهی است

آیت‌الله رئیسی: دعوت به اجرای عدالت و ظلم‌ستیزی نقطه اشتراک همه ادیان الهی است رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت توجه به نقاط مشترک ادیان الهی، خداپرستی، دعوت به اجرای عدالت در جامعه بشری و ظلم‌ستیزی را مأموریت اصلی انبیا به عنوان هادیان بشر و نقطه اشتراک همه ادیان الهی برشمرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در نخستین برنامه از دومین روز سفر خود به نیویورک با جمعی از رهبران ادیان الهی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس‌جمهور در این دیدار با تأکید بر اهمیت توجه به نقاط مشترک ادیان الهی، خداپرستی، دعوت به اجرای عدالت در جامعه بشری و ظلم‌ستیزی را مأموریت اصلی انبیا به عنوان هادیان بشر و نقطه اشتراک همه ادیان الهی برشمرد.

رئیسی با بیان اینکه هیچ معتقدی به ادیان الهی نمی‌تواند ظالم باشد، ظلم به مظلومین فلسطینی از سوی رژیم صهیونسیتی را بی‌ارتباط با دین یهودیت دانست و گفت: یهودیان دارای عقاید و کتاب آسمانی هستند و هیچ مجوزی برای ظلم‌کردن صادر نمی‌کنند.

رئیس‌جمهور در ادامه با تأکید بر اهمیت نقش رهبران دینی در گسترش عدالت و مقابله با ظلم و تبعیض، افزود: ما همیشه از گفت‌وگوی بین ادیان الهی استقبال کرده‌ایم و معتقدیم گفت‌وگوی ادیان در روشنگری نقاط مشترک و بهره‌گیری از آن‌ها در جهت زندگی بهتر کمک شایانی خواهد کرد.

رئیسی احترام به ادیان الهی و کتب آسمانی را از ضرورت‌ها دانست و با تأکید بر اینکه اهانت به قرآن کریم بی‌احترامی به همه ادیان بلکه توهین به جامعه بشریت است، اظهار کرد: سؤال اینجاست که چرا برخی حکومت‌های غربی توهین به قرآن را به آزادی بیان تقلیل داده و از توهین‌کنندگان حمایت می‌کنند؟

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به رشد چشمگیر توجه به دین و معنویت در جهان به‌ویژه در میان جوانان غربی به‌رغم تلاش گسترده‌ای که برای دین‌زدایی انجام می‌شود، سیاست، منهای معنویت را عامل بسیاری از گرفتاری‌های امروز جوامع بشری دانست و تصریح کرد: ریشه جنگ‌های اول و دوم جهانی، کشورگشایی‌ها و تجزیه‌طلبی‌ها در دنیای امروز را می‌توان در دوری سیاست از معنویت جست‌وجو کرد.

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش در جمع رهبران ادیان الهی راه‌حل مسأله فلسطین و پایان یافتن بیش از 70 سال ظلم، اشغالگری، کشتار و ویرانی علیه مردم مظلوم فلسطین را مراجعه به آراء عمومی همه فلسطینیان اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی دانست و گفت: ابتکار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در برگزاری همه‌پرسی میان فلسطینیان برای تعیین سرنوشت و انتخاب نوع حکومت که در سازمان ملل نیز به ثبت رسیده، راهی عادلانه برای حل بحران فلسطین است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار