ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

معاون وزارت بهداشت: بسیاری از عادات غذایی ایرانی‌ها اشتباه است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر ضرورت اصلاح سبک زندگی مردم برای ارتقای سطح سلامت در کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین فرشیدی، در اولین جلسه کارگروه فرهنگ سلامت که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با تاکید بر اهمیت همکاری‌های بین بخشی برای پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: بسیاری از عادات غذایی از جمله مصرف نمک، چربی و شکر در کشور اشتباه است که می‌توان با فرهنگ سازی مناسب به کاهش مصرف این عوامل خطر و زمینه ساز بیماری‌ها کمک کرد.

وی به مهم‌ترین زمینه‌های کار فرهنگی در ارتقای سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: تحقق پوشش همگانی سلامت، ارتقای سلامت با رویکرد مردمی سازی سلامت، تغییر رفتار، عادات و باور‌ها و ترویج سبک زندگی سالم، از مواردی هستند که باید در اولویت قرار بگیرند و اقدامات اساسی در این زمینه‌ها صورت گیرد.

فرشیدی به تحقق پوشش همگانی سلامت اشاره کرد و اظهار داشت: سیستم ارائه خدمات بهداشتی باید امکان دسترسی به خدمات مورد نیاز با کیفیت و مقرون به صرفه را برای تمامی مردم فراهم کند. همچنین در زمینه ارتقای سلامت نیز فرآیند توانمند سازی مردم، اهمیت ویژه‌ای دارد.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در ترویج سبک زندگی سالم نیز به این نکته باید اشاره کرد که فرد با انتخاب سبک زندگی سالم، برای سلامتی خود و دیگران در پیشگیری از بیماری‌ها، فعالیت‌هایی از قبیل رعایت رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی، کنترل وزن و واکسیناسیون در مقابل بیماری‌ها ارزش قائل است. همچنین آموزش سواد سلامت و برنامه‌های فرهنگی و هنری، نقش مهمی در تأمین و ارتقای سلامت دارد.

فرشیدی افزود: انتظار می‌رود نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های حاضر در کارگروه فرهنگ سلامت، در سطح ملی و استانی به تحلیل و آسیب شناسی موضوعات فرهنگی و مستندسازی و طراحی مداخلات اصلاحی اقدام کرده و به ابعاد و برنامه‌های مختلف فرهنگی، توجه ویژه‌ای کنند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت، اجرای برنامه ملی سلامت خانواده، نظام ارجاع و تحقق قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، از اولویت‌های مهم نظام سلامت و اجتماعی کشور در سال جاری و مورد تاکید رئیس جمهور، وزیر بهداشت و همه مسئولان نظام جمهوری اسلامی است. / مهر

ارسال نظر