عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

تاکید باکو بر ادامه عملیات ضدتروریستی در قره باغ

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای از ادامه عملیات نظامی در منطقه قره باغ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که ارتش این کشور به فعالیتهای ضدتروریستی خود در منطقه ناگورنو قره باغ ادامه خواهد داد.

 

در این بیانیه آمده است؛ فعالیتهای محلی ضدتروریستی که توسط نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان در قره باغ اجرا شده است با موفقیت ادامه خواهد یافت.

 

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان همچنین اضافه کرد: واحدهای ارتش جمهوری آذربایجان مقرهای رزمی، خودروهای زرهی و لانچرهای موشکی ضدهوایی، لانچرهای توپخانه‌ای، ایستگاههای رادیویی الکترونیک و دیگر ابزارهای نظامی متعلق به تشکیلات نیروهای مسلح ارمنستان را خنثی کرده‌اند.

 

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان روز سه شنبه اعلام کرد که باکو، «اقدامات ضدتروریستی با ماهیت محلی» را در قره‌باغ آغاز کرده است تا نظم و قانون اساسی را احیا کند.

 

جمهوری آذربایجان دلیل این اقدام نظامی خود را تحرکات طرف ارمنستانی از جمله اقدامی خواند که به مرگ افسران پلیس درنتیجه انفجار خودرو در بزرگراه احمدبیلی- فضولی- شوش منجر شد.

 

باکو می‌گویدکه حافظان صلح روسیه و رهبری مرکز مشترک نظارتروسیه و ترکیه را در جریان عملیات نظامی خود قرار داده است و و وزارت خارجه جمهوری آذربایجان نیز خواهان عقب‌نشینی کامل ارتش ارمنستان از قره‌باغ و انحلال قدرت‌های غیرقانونی در استپاناکرت را بعنوان شرط صلح در منطقه خوانده است.

 

وزارت دفاع ارمنستان در واکنش به اتهامات جمهوری آذربایجان مبنی بر تحرکات ایروان در قلمرو جمهوری آذربایجان گفت که ایروان هیچ یگان نظامی در منطقه قره باغ کوهستانی ندارد و اظهارات مقام‌های جمهوری آذربایجان در این خصوص گمراه کننده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار