فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

مقام سعودی همزمان با تلاش آمریکا برای اتمام جنگ یمن به واشنگتن می‌رود

معاون وزیر دفاع سعودی قرار است هفته جاری برای برگزاری گفت‌وگوهای بلندپایه در خصوص یمن به واشنگتن سفر کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، «خالد بن سلمان»، معاون وزیر دفاع سعودی قرار است هفته جاری برای برگزاری گفت‌وگوهای بلندپایه در خصوص یمن به واشنگتن سفر کند.

 

دو مقام آمریکایی در گفت‌وگو با نشنال گفته‌اند این گفت‌وگو در شرایطی برگزار می‌شود که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در جستجوی روش‌های جدید برای پایان دادن به جنگ چهارساله میان ائتلاف سعودی و گروه حوثی‌ها (انصارالله) است.

 

طبق برنامه زمانی وزارت خارجه آمریکا، «خالد بن سلمان»، چهارشنبه عصر با «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا دیدار خواهد کرد. منابع آگاه همچنین گفته‌اند او با «مارک اسپر»، وزیر دفاع و «جوزف دانفورد»، رئیس‌ ستاد مشترک ارتش آمریکا دیدار خواهد کرد.

 

خالد بن سلمان هفته گذشته با «مارتین گریفیتس»، نماینده ویژه سازمان ملل در امور یمن که در حال حاضر به منطقه سفر کرده دیدار کرد. وال‌استریت‌ژورنال امروز سه‌شنبه گزارش داد که دولت ترامپ به دنبال برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم با انصارالله است.

 

مقام‌های وزارت خارجه آمریکا برای اظهارنظر درباره این گزارش در دسترس نبوده‌اند، اما منابع آگاه می‌گویند پامپئو شخصاً مسئول پیشبرد تلاش‌های دیپلماتیک گریفیتس است.

تلاش‌های جدید آمریکا برای پایان دادن به جنگ یمن در حالی انجام می‌شود که ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی علی‌رغم حمایت‌های کشورهای غربی و واشنگتن در دستیابی به اهدافش در این جنگ موفقیتی کسب نکرده است.

 

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. جدیدترین آمارها حاکی از آن هستند که بیش از ۹۱۰۰۰ نفر بر اثر این جنگ کشته شده‌اند 

 

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع : فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار