المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

توافق چین و آمریکا بر سر تشکیل کارگروه‌های مشترک اقتصادی

توافق چین و آمریکا بر سر تشکیل کارگروه‌های مشترک اقتصادی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد واشنگتن و پکن یک مکانیزم گفت‌وگوی جدید درباره مسائل مالی و اقتصادی را در تلاش برای بهبود و ایجاد ثبات در روابط که در سال‌های‌ اخیر تیره شد، ایجاد کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه اعلام کرد،‌ واشنگتن و پکن بر سر تشکیل کارگروه‌های اقتصادی و مالی دو کشور که با برگزاری منظم نشست‌ها به مذاکرات درباره سیاست‌ها و تبادل اطلاعات خواهند پرداخت توافق کردند.

 

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»،‌ این اعلامیه در حالی منتشر شده که در فصل تابستان امسال سه عضو ارشد کابینه دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا با هدف کاستن از تنش‌ها بر سر مسائل اقتصادی و ژئوپلتیکی با پکن که در طول سال‌های اخیر تشدید شدند، به چین سفر کردند.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد، این کارگروه‌های جدید «مجاری سازمان یافته مداوم برای بحث‌های صریح و اساسی» ایجاد خواهند کرد.

 

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، در چارچوب این مکانیزم جدید ارتباط اقتصادی و مالی، نمایندگان عضو کارگروه‌های آمریکایی به «جنت یلن»، وزیر خزانه داری آمریکا که در ماه ژوئیه به پکن سفر کرد گزارش خواهند داد و نمایندگان عضو کارگروه ‌های چین نیز که متعلق به وزارت دارایی و بانک خلق چین هستند به «هی لیفنگ»، معاون نخست وزیر چین درباره مذاکراتشان گزارش خواهند داد.

 

وزیر خزانه داری آمریکا در بیانیه ای گفت:‌ «این کار گروه‌ها به عنوان مجامعی مهم به منظور منتقل کردن علایق و نگرانی‌های آمریکا، حمایت از رقابت اقتصادی سالم بین دو کشور همراه با زمین بازی هموار برای اصناف و کارگران آمریکا، و پیشبرد همکاری بر سر چالش‌های جهان ایفای نقش خواهند کرد.»

 

به نوشته خبرگزاری رویترز، وزارت دارایی چین به عنوان همتای وزارت خزانه داری آمریکا نمایندگانش را در کارگروه اقتصادی چین-آمریکا شرکت داده و نمایندگان بانک خلق چین نیز در مقام همتای آن نمایندگانش را به کارگروه مالی آمریکا-چین می‌فرستد.

 

طبق بیانیه وزیر خزانه‌داری آمریکا، دو کارگروه مالی و اقتصادی آمریکا-چین «مرتبا نشست برگزار می‌کنند.»

 

یلن در جریان سفر ماه ژوئیه به چین به دیدار معاون نخست وزیر و دیگر مقامهای ارشد این کشور با هدف برقراری مجدد روابط در حوزه مسائل مالی و اقتصادی بعد از سالها تیرگی در این روابط رفت.

 

وزارت دارایی و بانک خلق چین با صدور بیانیه‌هایی تشکیل این کارگروه‌های اقتصادی و مالی را تایید کرده و هدف از تشکیل آنها را تقویت ارتباط وهمکاری در خصوص مسائل مربوط به آنها خواندند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار