ممنوعیت پیش‌فروش خودرو‌های وارداتی در مناطق آزاد جی‌پی‌مورگان: رشد قیمت طلا تا پایان امسال محدود خواهد بود افزایش قیمت نان از چه تاریخی اعمال می‌شود؟ واردات کالا‌های اساسی از آمریکا به ایران مجاز شد / ۳ شرط اساسی اعلام شد شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند افزایش سهمیه بنزین برای ۱۵ استان؛ جزئیات کامل تسهیلات سوخت در ایام تشییع رهبر شهید زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین اخبار و جزئیات آزادسازی سهام عدالت آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۵ جزئیات کامل کالابرگ تیر ۱۴۰۵؛ کالابرگ کدام دهک‌ها حذف می‌شود؟ + زمان واریز کالابرگ قیمت بلیت پرواز‌های تهران - مشهد برای مراسم تشییع رهبر انقلاب چند؟ بروزترین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ + جدول آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان / بیت‌کوین صعود کرد صادرات نفت عربستان افزایش یافت دولت از شوک قیمتی سود نمی‌برد تابستان سخت صنعت برق/ نبض برق ‌چگونه می‌تپد؟ ضوابط اجرایی بودجه 1405 اصلاح شد

افتتاح ۱۴۷۰ مسکن مهر در هشتگرد

افتتاح ۱۴۷۰ مسکن مهر در هشتگرد هم‌زمان با افتتاح ۱۴۷۰ واحد مسکن مهر هشتگرد با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، مدیرعامل شرکت عمران این شهر از مردم خداحافظی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیین افتتاح و بهره برداری از ۱۴۷۰ واحد مسکونی و پروژه‌های زیربنایی و روبنایی شهر جدید مهستان امروز برگزار شد. در این مراسم علاوه بر افتتاح ۱۴۷۰ واحد مسکونی با هزینه ساخت ۲۳۵ میلیارد تومان، مجموعه ورزشی سردار شهید علی اصغر ابراهیمی در فاز ۴ هشتگرد با هزینه ساخت ۵۰ میلیارد تومان، بوستان جوان فاز ۴ با هزینه ساخت ۱۲ میلیارد تومان، محورهای آماده سازی شده فازهای ۳ و ۷ با هزینه ساخت ۱.۵ میلیارد تومان، ایستگاه مترو شهید فخری زاده با هزینه ساخت ۲۰ میلیارد تومان افتتاح شد.

علیرضا جعفری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید هم در این مراسم اظهار داشت: باید سرانه‌ها و کسری‌های خدمات زیربنایی و روبنایی در مهستان و هشتگرد همراه با اتمام و بهره برداری از مسکن مهرهای باقی مانده رفع شود، ضمن اینکه اجرای پروژه‌های مختلف نهضت ملی مسکن در دستور اصلی ما قرار دارد.

عباس قنبری مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد هم در این مراسم گفت: افتتاح‌های مختلف و بهره‌برداری متعدد از پروژه‌های مختلف مسکن و عمران در مهستان و هشتگرد موجب رضایت‌مندی مردم عزیز شده و توانستیم با همراهی همه عزیزان ملی و استانی و شهرستانی یکی یکی مشکلات را کم کنیم.

مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد تصریح کرد: برای مبارزه با فساد و شادی دل مردم ایران و رفع مشکلات آنان گام‌های زیادی برداشتیم.

حجت الاسلام مختاری امام جمعه هشتگرد هم اظهار داشت: در طول مدیریت ۲ ساله دولت سیزدهم پروژه‌های کلان زیادی در هشتگرد انجام داده است؛ این در حالی است که دولت سابق پروژه های نیمه کاره مسکن مهر را رها کرده بود؛ تاکنون ۵ هزار مسکن مهر در هشتگرد با عنایت ویژه وزارت راه و شهرسازی و شرکت عمران هشتگرد با روحیه جهادی افتتاح و بهره برداری شده است.

در پایان این مراسم عباس قنبری مدیرعامل شرکت عمران هشتگرد ضمن تقدیر از مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی، به دلیل همراهی حداکثری، از مردم و مسئولان هشتگرد و شهر جدید مهستان خداحافظی کرد‌.

ذبیح الله زارع هم با حکم وزیر راه و شهرسازی به عنوان سرپرست شرکت عمران شهر جدید مهستان در هشتگرد معارفه و از زحمات عباس قنبری تقدیر و‌ تجلیل به عمل آمد‌. گفته می شود، عباس قنبری قرار است به یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی منتقل شود‌./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار