انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران

وسایل نقلیه عمومی برای دانش‌آموزان رایگان شد

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: با تدبیری که شهردار تهران اتخاذ کرده است در ۱۵ روز اول مهر، اتوبوس و مترو برای دانش آموزان رایگان و اقداماتی برای رنگ آمیزی و بهسازی فضای سبز مدارس انجام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 23
کد خبر: ۲۰۵۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد امین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در آیین نواخته‌شدن زنگ شروع کلاس‌های مدرسه استثنایی دخترانه توان‌خواهان، که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید صورت پذیرفت، اظهار کرد: از یک ماه پیش، خانواده‌ها و مدیران حوزه‌های مختلف برای شروع سال تحصیلی تلاش‌های خود را آغاز کردند و این نشان می‌دهد که مهرماه و تحصیل فرزندان ایران اسلامی چقدر برای کشور اهمیت دارد. در این زمینه با تدبیری که شهردار تهران اتخاذ کرده است در ۱۵ روز اول مهر اتوبوس و مترو برای دانش آموزان رایگان اعلام شد و اقداماتی برای رنگ آمیزی و بهسازی فضای سبز مدارس انجام شد.

وی افزود: قرار بود برای امسال بحث رفت و آمد و سرویس مدرسه توان‌یابان را در دستور کار قرار دهیم که تا جایی که اطلاع دارم، در شهرداری قراداد آن با شرکت مدنظر منعقدشده و امسال مشکلات شما در حوزه حمل و نقل برطرف خواهد شد و شاهد مشکلات سال‌های قبل نخواهیم بود تا بدون دغدغه به تحصیل بپردازید و لحظات شادی داشته باشید.

در ادامه مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ در این مراسم با آرزوی سال تحصیلی خوب و همراه با موفقیت برای دانش آموزان اظهار کرد: شأنیت ما در مدیریت شهری این است که محیط شهر را برای حضور امن و ایمن و همراه با آرامش دانش آموزان فراهم کنیم.

وی افزود: امسال توانستیم برای آسفالت و ارائه تجهیزات به مدارس اقدامات خوبی انجام دهیم تا دانش آموزان در محیطی مناسب برای آینده و آینده سازی تربیت شوند.

گفتنی است؛ در این مراسم از چند خانواده شهید تقدیر شد و علاوه بر این به پاس خدمات شهرداری منطقه ۲ به دانش‌آموزان، تندیس آموزش و پرورش از طرف مدیر کل آموزش و پرورش منطقه ۲ و همه دانش آموزان این منطقه، به مهدی صالحی شهردار منطقه ۲ اهدا و از وی تقدیر شد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار