کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی

جذب ۵۰ هزار معلم و دبیر در سال جاری

جذب ۵۰ هزار معلم و دبیر در سال جاری معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از جذب ۵۰ هزار معلم و دبیر در سال‌جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در برنامه تهران ۲۰، اظهار کرد: موضوع بازگشایی مدارس یکی از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است که برنامه ریزی آن از ۷، ۸ ماه قبل صورت می‌گیرد؛ برنامه‌ریزی برای مهر ۱۴۰۳ـ۱۴۰۲ را از بهمن ۱۴۰۱ آغاز کردیم و کارگروه‌ها در استان‌ها شکل گرفت.

وی با بیان اینکه ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دانش‌آموز در سال تحصیلی جدید داریم، گفت: در پروژه مهر، ساماندهی دانش‌آموزان، فضا، نیروی انسانی، تجهیزات صورت می‌گیرد و آمادگی کامل را برای اول مهر داشتیم.

کاظمی با بیان اینکه امروز روز اول سال تحصیلی بود و در همه مدارس جشن بازگشایی با حداکثر ظرفیت اجرا شد، ادامه داد: امروز آغاز یک حرکت جدید در تعلیم و تربیت با رویکرد توجه به مدارس دولتی برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری بود که این برنامه‌ریزی با حمایت دولت و پشتیبانی و برنامه‌ریزی‌های وزیر آموزش و پرورش اتفاق افتاد.

وی درباره سرویس مدارس اظهار کرد: موضوع سرویس مدارس جزو فعالیت‌هایی است که شاید ارتباط مستقیم با آموزش و پرورش ندارد؛ وظیفه مدیر مدرسه، فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و طبیعتا اگر بخواهد وقت بگذارد و به این موضوعات بپردازد با مشکل مواجه می‌شود؛ البته دستگاه‌هایی هستند که متولی این موضوع هستند. در این راستا شهرداری و وزارت کشور مسؤولیت پیدا کردند که این کار را انجام دهند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: مأموریت برنامه‌ریزی برای آمادگی مدارس را داریم و معتقدیم که مدارس محور تعلیم و تربیت و تحول هستند.

وی درباره ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش گفت: در این خصوص واقعا یک کار تحولی در یک بازه زمانی کوتاه اتفاق افتاد که بی سابقه بود و ان‌شاءالله بتوانیم ۵۰ هزار معلم جدید را جذب کنیم.

کاظمی در خصوص آموزش معلمان مدارس غیردولتی، اظهار کرد: فرایند آموزش معلمان مدارس غیردولتی از خرداد آغاز شد و دوره‌های آموزشی از اوایل شهریور انجام شد که این فرایند در استان‌ها توسط دانشگاه فرهنگیان شروع شده و در برخی استان‌ها نیز پایان یافته است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار