جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

اعلام وضعیت اضطراری در مرز فرانسه و ایتالیا بدلیل ازدحام پناهجویان

اعلام وضعیت اضطراری در مرز فرانسه و ایتالیا بدلیل ازدحام پناهجویان رسانه‌های غربی گزارش می‌دهند که در پی ورود شمار زیادی پناهجو به ایتالیا، وضعیت در مناطق هم مرز با فرانسه متشنج شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک شبکه تلویزیونی فرانسوی به نقل از پلیس این کشور گزارش داد که مقامات فرانسوی نگران افزایش احتمالی هجوم پناهجویان هستند.

 

به گزارش اسپوتنیک، این نگرانی در پی ورود تعداد زیادی پناهجو به جزیره «لامپدوسا» ایتالیا ایجاد شده است.

 

گزارش‌ها نشان می‌دهد وضعیت به ویژه در شهر «منتون» فرانسه که با ایتالیا هم‌مرز بوده، متشنج است. گفته شده پلیس فرانسه هر روز بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ مهاجر که قصد ورود به کشور دارند را در این منطقه بازداشت می‌کند.

 

امانوئل ژوبرت، رئیس پلیس منطقه می‌گوید از ماه ژانویه میلادی، ۳۲ هزار نفر دستگیر شده‌اند که ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.

 

او همچنین گفت: تعداد مواردی که مهاجران خردسال با بزرگسالان همراه نبودند دو برابر شده است.

 

در خبری مرتبط، «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر هجوم سیل آسای پناهجویان به اروپا را تهدیدی وجودی برای اروپا خواند و هشدار داد که پناهجویان به مثابه قدرتی نیرومند هستند که توانایی فروپاشاندن قاره اروپا را دارند.

 

گفته شده فرانسه حتی قبل از وقوع بحران در «لامپدوسا» ایتالیا نیز امنیت مرزی را در شهر «منتون» تقویت کرده بود. با احتساب ۲۰۰ افسر پلیس جدید که قبل از بحران کنونی به منتون فرستاده شده بودند، تعداد آن‌ها در حال حاضر حدود ۵۰۰ نفر تخمین زده می‌شود. علاوه بر این، پاریس تعداد نیروهای «ضد تروریستی» را در منطقه دو برابر کرده و تجهیزات اضافی از جمله هواپیماهای بدون سرنشین را برای پلیس و نیروهای نظامی در این شهر مرزی فرستاده است.

 

در هفته گذشته، ۱۱ هزار پناهجو وارد «لامپدوسا» جنوبی‌ترین جزیره ایتالیا شده‌اند که تقریباً دو برابر جمعیت دائمی آن است. فیلیپو مانینو، شهردار این جزیره گفت که وضعیت در لامپدوسا به «نقطه بی بازگشت» نزدیک شده است. مقامات ایتالیا در حال حاضر در تلاش‌اند از بحران پناهجویان جلوگیری کنند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار