رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

بحران مهاجرت در اروپا؛ محور دیدار مکرون و ملونی

بحران مهاجرت در اروپا؛ محور دیدار مکرون و ملونی رئیس جمهور فرانسه با نخست‌وزیر ایتالیا در رم دیدار و درباره موضوع مهاجرت و تنش ادامه دار دو کشور در این خصوص گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر نخست‌وزیر ایتالیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: امانوئل مکرون که برای شرکت در مراسم تشییع جنازه جورجیو ناپولیتانو رئیس جمهور سابق ایتالیا که روز جمعه در سن ۹۸ سالگی درگذشت، به پایتخت ایتالیا رفته است، پس از این مراسم با جورجیا ملونی دیداری طولانی و دوستانه با تمرکز بر مدیریت پدیده مهاجرت و اولویت‌های اقتصادی اروپا داشته است.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه،دفتر مکرون نیز تائید کرد که آن‌ها درباره نیاز به یافتن راه حل برای مساله مهاجرت و همچنین مسائل اقتصادی اروپا گفتگو کردند.

 

این دو رهبر آخرین بار در ژوئن در پاریس با یکدیگر دیدار کردند و قرار است روز جمعه در اجلاس سران کشور‌های جنوبی اتحادیه اروپا به نام «مِد ۹» (Med ۹) در جزیره مالت شرکت کنند. افزایش شدید مهاجران به جزیره لامپدوزا ایتالیا در اوایل ماه جاری، بحث تلخی را در سراسر اتحادیه اروپا در مورد اینکه چه کسی مسئولیت پناهجویان را بر عهده می‌گیرد، برانگیخت.

 

جرالد دارونین وزیر کشور فرانسه اعلام کرد که پاریس از هیچ مهاجری که از لامپدوزا می‌آیند استقبال نخواهد کرد، زیرا تنها در عرض سه روز ۸ هزار و ۵۰۰ مهاجر وارد این جزیره شده‌اند.

 

همچنین در نوامبر گذشته، زمانی که دولت تازه منتخب ملونی به کشتی نجات پناهجویان (اوشن وایکینگ) اجازه پهلوگیری در ایتالیا را نداد، یک اختلاف دیپلماتیک بین رم و پاریس به وقوع پیوست.پاریس سرانجام به این کشتی اجازه ورود به یکی از بنادر فرانسه را داد، اما رفتار رم را غیرقابل قبول خوانده و آن را محکوم کرد و برنامه‌های پذیرش ۳ هزار و ۵۰۰ مهاجر از ایتالیا را به حالت تعلیق درآورد.

 

در روز‌های اخیر، پاریس و رم هر دو به دنبال کاهش تنش بودند.مکرون روز یکشنبه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: ما نمی‌توانیم ایتالیایی‌ها را تنها بگذاریم.این سخن مکرون از سوی ملونی به عنوان پیشنهاد کمکی در نظر گرفته شد که به سرعت به آن واکنش نشان داد و اعلام کرد که با علاقه زیادی از این سخن استقبال می‌کند.

 

پاپ فرانسیس نیز دوشنبه گذشته در یک سخنرانی در مورد مرگ و میر مهاجران، تاکید کرد کسانی که جان خود را در دریای مدیترانه از دست داده‌اند فقط اعداد نیستند بلکه افرادی با چهره و نام هستند که از درگیری‌ها، فقر و بلایای زیست محیطی فرار می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار