ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند

سازمان ملل خواستار آتش‌بس دائمی در سراسر یمن شد

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن بر پرداخت حقوق کارکنان دولت، آتش‌بس دائمی در سراسر یمن و از سرگیری فرآیند سیاسی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 25
کد خبر: ۲۰۵۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ هانس گروندبرگ فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن که در ریاض حضور دارد، امروز دوشنبه با مسئولان سعودی و سفرای کشور‌های عضو شورای امنیت دیدار کرد.

پایگاه خبری الخبر الیمنی گزارش داد، گروندبرگ ابتدا به دیدار محمد آل جابر سفیر سعودی در یمن رفت و «تلاش‌های صورت گرفته برای حصول توافق بین طرف‌های درگیر در یمن را بررسی کرد که شامل تدابیری برای بهبود وضعیت معیشتی در یمن است».

ژست حل بحران یمن در حالی توسط گروندبرگ گرفته شده است که «حسین العزی» معاون وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن بهمن ماه گذشته تأکید کرد که «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل و گروندبرگ مقصران اصلی محاصره مردم یمن هستند.

نیرو‌های سازمان ملل که مسئول بازرسی و ترخیص کشتی‌هایی که به مقصد یمن حرکت می‌کنند، هستند، در بسیاری از موارد، بدون هیچ دلیلی، مجوز لازم را برای ورود به یمن صادر نمی‌کنند و همین مسئله به تشدید محاصره یمن می‌انجامد.

این مقام سازمان ملل در ادامه تأکید کرد که پرداخت حقوق کارکنان دولت، آتش‌بس دائمی در سراسر یمن و از سرگیری فرآیند سیاسی جامع با نظارت سازمان ملل، از راه‌های بهبود وضعیت مردم این کشور است.

گروندبرگ با سفرای پنج کشور عضو شورای امنیت در عربستان دیدار کرد. وی در این زمینه گفت: در این برهه دشوار، یمن نیازمند حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی است تا بتواند در مسیر صلح و توسعه پایدار حرکت کند.

وی ضمن استقبال از سفر اخیر هیأت دولت نجات ملی یمن به ریاض، تأکید کرد که باید در سطح منطقه و بین‌الملل تلاش‌ها را افزایش داد تا مطالبات مردم این کشور هم مرتفع شود.

فرستاه ویژه سازمان ملل پیش از این هم به چین سفر کرده بود و در جریان آن، خواستار وساطت این کشور در جنگ ائتلاف سعودی-اماراتی علیه یمن شد.

گروندبرگ در جریان دیدار با مسئولان چینی، از پکن درخواست کرد که در پرونده یمن، بین ریاض و صنعا میانجیگیری کند؛ همان طور که پیش از این بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان چنین نقشی را ایفا کرد. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار