چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

دبیرکل ناتو به کی یفت رفت

دبیرکل ناتو به کی یفت رفت دبیرکل ناتو در کی‌یف با رئیس‌جمهور اوکراین دیدار و درباره تقویت پدافند هوایی این کشور گفت‌وگو کرد؛ پیش از آن رسانه‌ها از دیدار زلنسکی با وزیر دفاع انگلیس و همچنین ورود وزیر دفاع فرانسه به اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 28
کد خبر: ۲۰۶۰۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو به طور ناگهانی به کی‌یف سفر و با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد. به گزارش «راشا تودی»، دو طرف در این دیدار درباره تقویت پدافند هوایی اوکراین گفت‌وگو کردند.

 

استولتنبرگ در نشست خبری بعد از این دیدار به‌رغم گزارش‌ها درباره ناکامی ضدحملات اوکراین مدعی شد نیروهای اوکراینی در حال پیشروی هستند. وی افزود: هر متری که نیروهای اوکراینی به دست می‌آورند، متری است که روسیه از دست می‌دهد.

 

او با بیان این که ناتو چارچوب قراردادهایی برای ۲.۵۳ میلیارد دلار «مهمات کلیدی» برای اوکراین شامل ۱.۵۴ میلیارد دلار سفارشات قطعی دارد، افزود: این، قابلیت‌هایی مثل توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری و موشک‌های هدایت‌شونده ضدتانک و مهمات تانک‌های اصلی میدان نبرد را پوشش می‌دهد.

 

در همین حال، راشا تودی از ورود وزیر دفاع فرانسه به کی‌یف خبر داد و افزود انتظار می‌رود «سباستین لکورنو» با همتای اوکراینی خود دیدار کند. طبق این گزارش، بیش از ۲۰ نماینده از چند پیمانکار دفاعی او را همراهی می‌کنند.

 

امروز پنجشنبه همچنین دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد «گرانت شاپس» وزیر دفاع جدید انگلیس در سفری سرزده به اوکراین با ولودیمیر زلنسکی دیدار کرد.

 

به گزارش «سی‌ان‌ان»، دو طرف درباره تقویت دفاع هوایی اوکراین گفت‌وگو کردند و گفتند این موضوع بخصوص در آستانه فصل زمستان مهم است.

 

به گزارش این شبکه، وزیر دفاع انگلیس همچنین با همتای اوکراینی خود در کی‌یف دیدار کرد. دو وزیر که هر دو در این سمت جدید هستند، درباره تقاضای اوکراین برای افزایش دفاع هوایی، توپخانه و سیستم‌های ضدپهپاد گفت‌وگو کردند. «رستم عمروف» وزیر دفاع اوکراین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زمستان در راه است اما ما آماده‌ایم. قوی‌تر کنار هم.

 

وی همچنین اعلام کرد شاپس را در جریان «پیشرفت تلاش‌های ضدحمله‌ای کی‌یف در جنوب شرقی اوکراین قرار داد».

 

ولودیمیر زلنسکی که در دوران ریاست‌جمهوری خود حدود ۲۰ درصد از خاک کشورش را در مقابل روسیه از دست داده، اخیراً در توجیه روند کُند ضدحملات اوکراین علیه ارتش روسیه گفت: «پیروزی فردا یا پس‌فردا به دست نمی‌آید اما در عین حال یک رویای فانتزی نیست. اوکراین شایسته پیروزی است و غرب باید از آن حمایت کند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار