منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری

حذف صفرها از پول ملی اولویت نیست

حذف صفرها از پول ملی اولویت نیست یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حذف چهار صفر از پول ملی اولویت اول اقتصاد کشور نیست گفت که باید سیاست‌های تولید صفر از بین برود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۵ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه در حال حاضر ضرورتی ندارد که حذف صفرها از پول ملی اولویت تصمیم مجلس، دولت و فضای جامعه باشد گفت: از نظر ما امروز موضوعات بسیار مهمی باید در دستور کار قرار گیرد تا راهبرد ما را در عرصه اقتصادی مشخص کند. اولویت امروز ما اصلاح ساختار اقتصادی است که اصلی‌ترین محور آن ساختار بودجه است، اما این امر معطل مانده است.

 

وی افزود: دولت بر اساس توافقی که بعد از دستور رهبری برای اصلاح ساختار بودجه فراهم شد چهار ماه مهلت گرفت و بعد از چهار ماه نتیجه این شده که با برداشت ۴۵۰ میلیون دلار از حساب ارزی، ۱۲ درصد از منابع فریز شده صندوق توسعه ملی در سال ۹۷ و استقراض از طریق انتشار اوراق، مشکل بودجه سال ۹۸ را حل کنیم اما آیا مفهوم اصلاح ساختار این بوده است و این تصمیمات به معنای اصلاح ساختار اقتصادی است؟

 

پورابراهیمی یادآور شد: وقتی ما اولویتمان اصلاح ساختار اقتصادی است و به حذف چهار صفر می‌پردازیم مثل این است که خودروی‌مان از ناحیه موتور دچار مشکل شده و حالا می‌خواهیم شیشه جلوی آن که خش افتاده را عوض کنیم. طبیعی است شیشه سالم بهتر است ولی آیا اول باید موتور خودرو را تعمیر کرد یا شیشه را عوض کرد؟

 

نماینده مردم کرمان در مجلس باید تاکید بر اینکه حذف چهار صفر اولویت اول اقتصاد نیست افزود: ما باید سیاست‌های تولید صفر را از بین ببریم. دولت باید بگوید موتور تولید صفر را کجا می‌خواهد خاموش کند. موتور تولید صفر در واقع سیاست‌های تورمی است. ما از طرفی می‌خواهیم صفر را حذف کنیم و از طرف دیگر موتور تولید صفر روشن است پس با حذف آن تنها صورت مسئله پاک می‌شود و محتوا باقی است.

 

پورابراهیمی با بیان اینکه بی انضباطی در سیاست‌های پولی، مالی و ارزی موجب تولید صفر شده، اظهار کرد: تنها راه این است که ما سیاست‌ها را اصلاح کنیم. چرا که در غیر اینصورت حتی اگر چهار صفر را حذف کنیم ۱۰ سال دیگر چهار صفر دیگر خواهیم داشت. پس این کار اولویت ما نیست. ما باید با سیاست‌های تورمی مبارزه کنیم.

 

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: اگر همه شرایط اقتصادی خوب باشد و موتور تولید صفر از کار بیفتد حذف صفر هم در جای خود خوب است و به ساده سازی حساب‌ها، بهبود نحوه محاسبه با ارزهای خارجی و کاهش هزینه انتشار اسکناس می‌انجامد.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار