ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده

تلفات ۶۹۰ نفری ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته

تلفات ۶۹۰ نفری ارتش اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته وزارت دفاع روسیه از تلفات 690 نفری ارتش اوکراین در 24 ساعت گذشته در شش جبهه درگیری در این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد، ارتش اوکراین در 24 ساعت گذشته تلفاتی 690 نفری شامل سربازان کشته و زخمی شده در درگیری‌ها در شش جبهه را متحمل شد.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای که در تشریح تلفات و خسارات وارد شده به اوکراین منتشر کرد نوشت: «تلفات دشمن در جبهه دونتسک در 24 ساعت گذشته به 430 کشته و زخمی رسیده و چهار خودروی رزمی زرهی و دو خودروی نظامی دیگر خود را نیز از دست داد. در جریان درگیری توپخانه‌ای نیز یک توپ هوویتزر آمریکایی M777، یک توپ هوویتزر لهستانی Krab و یک توپ خودکششی Gvozdika منهدم شدند.»

 

وزارت دفاع روسیه در ادامه بیانیه خود نوشت:«نیروهای روسیه در جبهه جنوب دونتسک دو حمله نیروهای اوکراینی را دفع و 120 نیرو، دو وانت پیکاپ، یک توپ هوویتزر آمریکایی M777 و یک توپ هوویتزر لهستانی Krab ارتش اوکراین را از بین بردند.»

 

طبق اعلام وزارت دفاع روسیه، ارتش اوکراین در جبهه زاپروژیا بالغ بر 30 سرباز خود را از دست داد و یک توپ هوویتزر آمریکایی M119، یک توپ هوویتزر انگلیسی FH70، دو توپ هوویتزر D-30 و یک توپ هوویتزر Msta-B این ارتش هدف گرفته شدند.

 

ارتش اوکراین علاوه بر آن، حدود 40 سرباز و سه خودروی خود را در جبهه خرسون و بالغ بر 20 سرباز، دو خودرو، یک توپ هوویتزر آمریکایی M777، یک توپ هوویتزر Msta-B و یک توپ هوویتزر Gvozdika را در محور کوپیانسک از دست داد.

 

وزارت دفاع روسیه همچنین تشریح کرد، ارتش روسیه در محور خرسون سه انبار مهمات اوکراین را در نزدیکی دو روستای این منطقه و همچنین در نزدیکی شهر کراماتورسک از بین بردند. ارتش روسیه در جبهه «کراسنی لیمان» دو حمله ارتش اوکراین را دفع کرده و به موجب آن 50 سرباز و شش سامانه تسلیحاتی این ارتش را از بین برد.

 

این تلفات و خسارات در حالی به ارتش اوکراین وارد شد که چند روز پیش روزنامه نیویورک تایمز به نقل از دو مقام دفاعی آمریکا گزارش داد که اولین سری از تانکهای آبرامز چند ماه زودتر از موعد تخمین زده شده به دست اوکراینی‌ها رسیده است. این مقامات دفاعی آمریکایی گفتند، واشنگتن قرار است تانکهای آبرامز ام-1 بیشتری طی ماههای آینده برای ارتش اوکراین ارسال کند.

 

ارسال این تانکهای آمریکایی برای اوکراین در شرایطی انجام شد که ضدحملات ارتش اوکراین به مدت چندین ماه متوقف مانده و به کندی پیش میرود. همچنین اخبار زیادی از شکار تجهیزات نظامی ارتش اوکراین به ویژه تانکهای اهدایی کشورهای غربی مثل تانکهای لئوپارد به این کشور از سوی روسیه شنیده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار