تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا

بذرپاش: هزینه زمین برای نهضت ملی مسکن صفر شده است

بذرپاش: هزینه زمین برای نهضت ملی مسکن صفر شده است وزیر راه و شهرسازی در جلسه رصد شرایط اقتصادی کشور گفت: با تدابیر دولت هزینه زمین برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن صفر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه رصد شرایط اقتصادی که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی و با حضور اعضای تیم اقتصادی برگزار شد؛ در این جلسه وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین اقلام اساسی ساخت مسکن از جمله سیمان و فولاد تأکید کرد.

 

مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در این نشست گفت: با تدابیر دولت هزینه زمین برای ساخت پروژه‌های نهضت ملی مسکن صفر شده است.

 

در سالهای اخیر به دلیل کمبود مسکن، قیمت خرید خانه به شدت افزایش یافته بود که با اعطای تسهیلات به طرح نهضت ملی مسکن و رونق گرفتن ساخت خانه قیمت تمام شده مسکن برای مردم کاهش می‌یابد.

 

دولت سیزدهم از همان روزهای ابتدایی فعالیت خود برای حل بحران کمبود مسکن، ساخت خانه را در قالب طرح هایی از جمله نهضت ملی مسکن در برنامه های خود قرار داد.

 

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازیِ وقت در مورد راهبردهای دولت برای اجرای قانون جهش تولید مسکن (نهضت ملی مسکن) گفت: اولین راهبرد این است که ساخت و ساز فعلی مسکن که توسط بخش خصوصی سالانه بین ۳۲۰ تا ۳۵۰ هزار واحد است، ارتقا پیدا کند.

 

دومین راهبرد تحریک تقاضا در بافت فرسوده است. زیرا در شرایط فعلی بیش از ۱۴۴ هزار هکتار بافت فرسوده مصوب در کشور داریم که این‌ها مسائل ویژه‌ای از جمله ناپایداری را در کشور به همراه دارد.

 

راهبرد سوم ساخت واحدهای مسکونی برای دهک‌های اول تا سوم و در استطاعت خانوارهای این دهک‌هاست که مقرر شده این بخش با حداکثر حمایت دولت ساخته شود که نقطه کانونی طرح نهضت ملی مسکن است، راهبرد چهارم ساخت مسکن برای دهک‌های متوسط با حمایت نسبی دولت احداث است. راهبرد پنچم احداث واحدهای مسکونی روستایی است.

 

راهبرد دیگر موضوع مسکن اجاره‌ای است که برای اولین بار در کشور، ۱۵۰ هزار واحد مسکونی اجاره‌ای احداث خواهد شد.

 

محمدعلی نیکبخت وزیر جهادکشاورزی هم در این جلسه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ایجاد تنوع در مبادی ورودی و تأمین کنندگان کالا، گزارشی از آخرین وضعیت کالاهای اساسی ارائه کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار