سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد

سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان

سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان همزمان با تحولات اخیر قره باغ، رسانه‌های ارمنستانی از سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 01
کد خبر: ۲۰۶۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با تحولات اخیر در قفقاز جنوبی و منطقه «قره باغ»، منابع خبری ارمنستانی یکشنبه شب از سفر قریب الوقوع وزیر خارجه فرانسه به ارمنستان خبر دادند.

به گزارش منابع خبری، «کاترین کولونا» وزیر امور خارجه فرانسه سوم اکتبر (سه شنبه ۱۱ مهر) به ارمنستان سفر خواهد کرد.

وزیر دفاع فرانسه نیز روز یکشنبه گفت که فرانسه در حال بررسی رفع نیاز‌های دفاعی ارمنستان است. «سباستین لکورنو» وزیر دفاع فرانسه در مصاحبه با «فرانس اینفو» گفت که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شخصا وضعیت ارمنستان را دنبال می‌کند.

وزیر دفاع فرانسه در پاسخ به احتمال مداخله نظامی برای حمایت از ارمنستان گفت: «رئیس‌جمهور شخصا این موضوع را دنبال می‌کند و این برای فرانسه مهم است. برای بسیاری از فرانسوی‌هایی که ارمنستان را دوست دارند یا با ارمنستان ارتباط دارند تمامیت ارضی این کشور مهم است.»

فرانسه از حامیان درجه نخست ارمنستان است و بار‌ها به جمهوری آذربایجان نسبت به نقض تمامیت ارضی ارمنستان هشدار داده است. در همن راستا، فرانسه در ادامه حمایت از ارمنستان قصد دارد در استان سیونیک (هم مرز با ایران) کنسولگری افتتاح کند.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه اخیرا در واکنش به تحولات اخیر میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید کرد که پاریس از نزدیک ناظر یکپارچگی سرزمینی ارمنستان است و بر تحولات نظارت می‌کند.

ماکرون گفت: «فرانسه از نزدیک در حال رصد حاکمیت ارضی و یکپارچگی ارمنستان است. در صورتیکه تمامیت ارضی ارمنستان به خطر بیافتد، فرانسه مطابق با قوانین بین‌المللی در کنار مردم ارمنستان خواهد ایستاد.»

چندی قبل نیز «گیلبرت لوک دویناز» قانونگذار فرانسوی و رئیس «گروه دوستی فرانسه و ارمنستان» گفت که فرانسه باید به تسلیح ارمنستان کمک کند.

رئیس گروه دوستی فرانسه و ارمنستان اظهار داشت: «ما همچنان در کنار ارمنستان و بخش ارامنه نشین قره باغ کوهستانی خواهیم بود. موضع ما توسط همکاران من در مجلس سنا بیان شده است».

این سناتور فرانسوی گفت: «آنچه اتحادیه اروپا از طریق ماموریت نظارتی خود انجام می‌دهد خوب است، اما ما باید به ارمنستان اجازه دهیم امنیت مرز‌های خود را تضمین کند، به این معنی که باید به ارمنستان کمک کنیم تا خود را مسلح کند.» /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار