فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

دیدار امیر عبداللهیان با دبیرکل مجمع فقه اسلامی

دیدار امیر عبداللهیان با دبیرکل مجمع فقه اسلامی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «مصطفی سانو» دبیرکل مجمع فقه اسلامی سازمان همکاری اسلامی که برای شرکت در سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی در تهران به سر می‌برد، گفت‌گو و تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۸۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیر عبداللهیان در این دیدار نقش مجمع فقه اسلامی در فضای جدید منطقه را مهم و تاثیرگذار دانست و اهمیت افزایش تعاملات میان اندیشمندان جهان اسلام برای تقویت وحدت اسلامی و مقابله با چالش‌های فراروی امت اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

وی همچنین بر لزوم همفکری و هماهنگی برای مقابله قاطع و هوشمندانه با حرکات خزنده و اقدامات موهنی همچون اهانت به مقدسات و ارزش‌های اسلامی تاکید و بر آمادگی کشورمان برای همکاری با مجمع فقه اسلامی در این زمینه تصریح کرد.

مصطفی سانو، دبیرکل مجمع فقه اسلامی سازمان همکاری اسلامی نیز در این دیدار ضمن اشاره به نقش مهم و تاثیرگذار جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام و تشکر از ابتکارات و تلاش‌های ارزنده کشورمان در جهت وحدت امت اسلامی و تقریب میان مذاهب اسلامی، گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های مجمع فقه اسلامی ارائه کرد.

وی ضمن استقبال از حضور و مشارکت بیشتر علماواندیشمندان کشورمان در برنامه‌های مجمع فقه اسلامی، خواستار حمایت بیشتر جمهوری اسلامی ایران از مجمع فقه اسلامی شد.

مصطفی سانو همچنین ضمن اشاره به خدمات و فعالیت‌های ارزشمند آیت اله تسخیری در ایجاد و تقویت مجمع فقه اسلامی، یاد و خاطره وی را گرامی داشت.

در این دیدار راه‌های تقویت تعاملات و همکاری‌های کشورمان با مجمع فقه اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار