نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد
سرپرست وزارت آموزش پرورش وعده داد:

پایان مدارس خشتی و خداحافظی با بخاری نفتی

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پایان کلاس های با بخاری نفتی و مدارس خشت و گلی، یکی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بحران بخاری‌های نفتی در مدارس ایران، از جمله چالش‌هایی است که در طول دهه‌های اخیر قربانیان زیادی را به جای گذارده است. کودکان سوخته شده در شین‌آباد تنها یکی از آسیب دیدگان این معضل بوده‌اند که با وجود گذشت سال‌ها همچنان با عواقب آن ناکارامدی دست به گریبان‌اند.

 

آموزش و پرورش در خلال سالیان اخیر، مدام از پایان کلاس‌هایی با بخاری‌های نفتی سخن به میان آورده است، امری که تا کنون به شکل کامل جنبه‌ی عینی نیافته است. سید جواد حسینی سرپرست کنونی این وزارت‌خانه نیز روز پنجشنبه و در سفر به استان کرمان به تکرار این وعده پرداخت.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: پایان کلاس های با بخاری نفتی نیز یکی از اولویت های وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی ۹۹-۹۸ خواهد بود.

 

حسینی با اشاره به این مطلب که ۲۴ هزار کلاس درس درکشور وجود دارد که علمک گاز برای آنها رفته اما بخاری نفتی دارند که در مهرماه سال جاری به بخاری های هوشمند مجهز می شوند، ادامه داد: در استان کرمان ۷۵۰ کلاس با ۹ میلیارد تومان اعتبار  در استان کرمان  تا اول مهرماه از بخاری های هوشمند بهره مند می شوند.

 

وی یادآور شد: ۲ هزار میلیارد تومان برای طرح رتبه بندی اختصاص یافته است که دو درصد نیز افزایش خواهد یافت و این اعتبارات در حالی محقق شده که در شرایط جنگ اقتصادی هستیم.

 

حسینی با تاکید بر این مطلب که اول مهر پایان مدارس خشت و گلی خواهد بود، گفت: باید این جشن را در کشور برگزار کنیم و این در حالی است که بیش از ۴۰۰ مدرسه خشت و گلی در  کشور داریم.

 

وی ادامه داد: در استان کرمان در حال حاضر ۸۰ کلاس خشت و گلی وجود دارد که با ۲۴ میلیارد تومان اعتبار  که برای آن اختصاص داده ایم در اول مهرماه حذف می شوند.

 

حسینی در ادامه گریزی نیز به مدارس غیر انتفاعی زده و با بیان این مطلب که وجود مدارس غیردولتی یکی از شیوه های تحقق عدالت آموزشی است، تاکید کرد: وقتی از مدارس خصوصی صحبت می کنیم به معنای واگذاری آموزش و پرورش به بخش خصوصی نیست زیرا این وزارتخانه یک نهاد حاکمیتی است و قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست.

 

وی ادامه داد: یک درصد مدارس غیر دولتی ما چون ضوابط را رعایت نمی کنند چهره سایر مدارس غیر دولتی را مخدوش کرده اند و تاکید شده که نظارت جدی تری به آنها صورت گیرد.

 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: در حوزه مدارس غیر دولتی مباحث هدایت، حمایت، کفایت و نظارت را مد نظر داریم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار