روس‌ها خواستار خرید پهپادهای ایرانی‌اند-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است
رئیس سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح:

روس‌ها خواستار خرید پهپادهای ایرانی‌اند

امیر بنی‌طرفی با بیان اینکه در حوزه پهپاد یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان هستیم و به برخی از کشورهای جهان هم صادرات داریم، اظهار داشت: حتی کشور روسیه هم درخواست برخی پهپادها را از ما داشته‌اند که باید آن را بررسی کنیم و مجوزهای لازم را برای صادرات آن اخذ کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایشگاه بین المللی هوا - فضای 2019 روسیه ( MAKS-2019) سه‌شنبه و با حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و در فرودگاه ژوکوفسکى مسکو افتتاح شد.

 

این نمایشگاه که بیش از 250 صنعتگر صنعت هوایی ایران در آن حضور دارند تا روز 10 شهریور ادامه دارد.

 

همچنین بیش از 800 شرکت از 35 کشور جهان از جمله شرکت‌های دانش بنیان از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آخرین دستاورهای هوایی و فضایی خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته‌اند.

 

تسنیم در همین باره گزارش داده است که امیر سرتیپ عبدالکریم بنی‌طرفی مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح در حاشیه نمایشگاه هوافضای روسیه (ماکس2019) هدف ایران از حضور در این نمایشگاه را ارائه صنعت هوایی کشور در بین سایر کشورهای صاحب تکنولوژی است دانست وگفت: عرصه هوایی نماد مدیریت توسعه یافته و همچنین توسعه علم و تحقیق یک کشور است، هر کشوری که در این حوزه حرفی برای گفتن داشته باشد، دیگران به گونه دیگری روی آن حساب باز خواهند کرد چراکه این صنعت از فناوری بالا و پیچیده‌ای برخوردار است.

 

وی افزود: وقتی در این صنعت حرفی برای گفتن داشته باشیم، در سایر صنایع مانند خودرو و ... مشکلی نخواهیم داشت.

 

امیر بنی‌طرفی با بیان اینکه این دومین سال است که در نمایشگاه ماکس حضور داریم،تصریح کرد‌: از جمله تجهزاتی که به نمایش گذاشته‌ایم، جت آموزشی کوثر88است، البته خود هواپیما را نتوانستیم بیاوریم، اما انشالله در دوره بعدی حتما آن را برای پرواز به این نمایشگاه خواهیم آورد.

 

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح در پاسخ به این سوال که بنا بود کوثر88 در این دوره به انجام نمایش پروازی بپردازد، گفت: تست‌های این هواپیما هنوز تمام نشده است. بر اساس استاندارهای صنعت هوانوردی تست‌های یک هواپیما پس از تکمیل ممکن است2 تا 3 سال طول بکشد، اما تلاش می‌کنیم تا این هواپیما را حتما به این نمایشگاه بیاوریم.

 

وی ادامه داد: از دیگر محصولاتی که به این نمایشگاه آورده ایم، ریزقطعات و پره‌های موتور هواپیما است که برای ساخت آنها تکنولوژ‌ی‌های بالایی بکار رفته است.

 

امیر بنی طرفی با بیان اینکه همه تجهیزاتی را که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته‌ایم با هدف صادرات  و برای فروش عرضه شده، گفت: البته اولین سال‌هایی است که ما وارد این عرصه شده‌ایم، اما تا به امروز چند تفاهم نامه با چند شرکت منعقد کرده‌ایم، است.

 

رئیس سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح افزود: ما تجهیزات و محصولات بسیار زیادی تولدی می‌کنیم، اما آنچه را که مجاز به صادرات هستیم را به نمایشگاه آورده‌ایم.

 

وی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون همکاری‌های مشترک در حوزه صنعت هوایی بین ایران و سایر کشورها، تصریح کرد: ما به دنبال همکاری مشترک به عنوان یک راه حل بسیار خوب هستیم و نه‌تنها در اینجا بلکه در ایران هم با برخی کشورها در حال صحبت هستیم. در حوزه هواپیما می‌خواهیم با یکی از کشورهای دوست در زمینه تولید مشترک هواپیمای آموزشی کار کنیم.

 

امیر بنی‌طرفی با بیان اینکه در حوزه پهپاد یکی از پیشرفته ترین کشورهای جهان هستیم و به برخی از کشورهای جهان هم صادرات داریم، اظهار داشت: حتی کشور روسیه هم درخواست برخی پهپادها را از ما داشته‌اند که باید آن را بررسی کنیم و مجوزهای لازم را برای صادرات آن اخذ کنیم.

 

رئیس سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح همچنین درباره تولید جنگنده کوثر نیز عنوان کرد: کارخانه و خط تولید جنگنده کوثر را راه‌اندازی کرده‌ایم، البته هنوز این جنگنده را تحویل نیروهای مسلح نداده‌ایم. ما در حال تولید هواپیما و تجهیزات و ملزومات آن مانند موتور، صندلی پران و اویونیک هستیم و در این زمنیه با ده‌ها شرکت دانش بنیان در همکاری می‌کنیم.

 

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تحریم‌های تسلیحاتی بر اساس برجام تا 14 ماه دیگر برداشته خواهد شد و آیا موضوع خرید جنگنده در دستور کار قرار دارد یا خیر؟ گفت: کشورهای مختلفی به ما پیشنهاد می‌دهند و درباره آن بحث و مذاکره هم صورت می‌گیرد، اما همه اینها منوط به آن است که تاریخ پایان تحریم‌های تسلیحاتی فرا برسد.

 

امیر بنی طرفی در پایان خاطرنشان کرد: روس‌ها و چینی‌ها پیشنهاداتی را به ما داده‌اند، البته ما هم پیشنهادات خودمان را داریم، منتهی همه اینها در حد مذاکره و صحبت است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده