جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

پوتین: روسیه و ایران روابط قوی برقرار کرده‌اند

پوتین: روسیه و ایران روابط قوی برقرار کرده‌اند رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که روسیه و ایران روابط قوی برقرار کرده‌اند و روسیه روابط خوبی با ایران دارد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین»؛ رئیس جمهور روسیه در سخنانی اعلام کرد که روسیه و ایران طی سال‌های گذشته روابط قوی برقرار کرده‌اند و در آینده نیز آن‌ها روابط دوجانبه را توسعه خواهند داد.

رئیس جمهور روسیه در این ارتباط گفت: «ما روابط بسیار خوبی با ایران داریم و به هر طریق ممکن آن‌ها را تقویت خواهیم کرد. ایران، همسایه ماست و این روابط را در آینده ادامه خواهیم داد.»

پوتین هنگام اشاره به همکاری‌های خارجی در زمینه آموزش، خاطرنشان کرد که روسیه باید علاقه سایر کشور‌ها را ببیند تا مؤسسات آموزشی در آن کشور‌ها ایجاد شود.

رئیس جمهور روسیه در پایان گفت: «با این حال، تقویت روابط فرهنگی و آموزشی ایده خوبی است، زیرا به معنای قدرت نرم به مهربان‌ترین و بهترین معنای این کلمه، ارتقای فرهنگ و نظام آموزشی ما است. ما این موضوع را نیز بررسی خواهیم کرد.»

این سخنان رئیس جمهور روسیه در حالی بیان شده که پیشتر کاخ سفید با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که توسعه روابط دفاعی ایران و روسیه را دنبال می‌کنیم و این موضوع برای ما نگران کننده است.

رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز چندی پیش گفت که واشنگتن نگران همکاری رو به رشد بین روسیه و ایران و تبدیل شدن این همکاری‌ها به مشارکت کامل دفاعی است. «ویلیام برنز» در مصاحبه با شبکه تلویزیونی PBS آمریکا گفت: ما بسیار نگران هستیم. بی اعتمادی زیادی بین روسیه و ایران از نظر تاریخی وجود داشته است، اما آن‌ها در حال حاضر به یکدیگر نیاز دارند. آنچه اکنون در حال ظهور است، دست کم نشان دهنده آغاز مرحله اول روند مشارکت گسترده دفاعی بین روسیه و ایران است.

«جان کربی»، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا هم پیشتر در سخنانی اعلام کرده بود: ما به دنبال گزینه‌هایی برای گردهم آوردن چند کشور برای گفتگو در مورد همکاری‌های نظامی روسیه و ایران هستیم. روابط بین مسکو و تهران در حال تغییر به سمت یک مشارکت دفاعی کامل شامل تبادل تسلیحات و فناوری آن است. ما از تمام ابزار‌هایی که در اختیار داریم برای برهم زدن مشارکت دفاعی بین مسکو و تهران استفاده خواهیم کرد. / مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار