کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین تأیید کرد با روحانی و اردوغان دیدار می‌کند

رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه تأیید کرد در میانه ماه سپتامبر در آنکارا با روسای جمهور ترکیه و ایران دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه امروز سه‌شنبه تأیید کرد که در میانه ماه سپتامبر در آنکارا با روسای جمهور ترکیه و ایران برای گفت‌وگو درباره سوریه دیدار خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری ایتارتاس، پوتین گفت: «در میانه ماه سپتامبر برای برگزاری نشست روند آستانه با روسیه ترکیه و ایران به آنکارا سفر خواهیم کرد.»

 

پیش از این رسانه‌ها گزارش داده بودند اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه (روسیه، ایران و ترکیه) روز 16 سپتامبر در ترکیه و به منظور بحث و گفت‌وگو درباره بحران سوریه برگزار می‌شود.

همانند دورهای قبلی برگزاری نشست صلح سوریه، روز اول این نشست مشاوره فنی دو جانبه و چند جانبه پشت درهای بسته و روز بعد نیز یک جلسه کامل برگزار می‌شود.

 

دستیابی به یک حل و فصل مسالمت آمیز در سوریه که به روند آستانه معروف است در ژانویه (بهمن) 2017 توسط روسیه، ایران و ترکیه در شهر «آستانه» که بعدها به «نور سلطان» تغییر نام یافت، آغاز شد.

روسیه، ایران و ترکیه تاکنون نشست‌های مختلفی در مورد بحران سوریه برگزار کرده‌اند. روسیه در بهمن گذشته در شهر «سوچی» میزبان سران کشورهای یاد شده برای حل بحران سوریه بود.

 

چندی قبل نیز آخرین دور از این مذاکرات در حالی در شهر نور سلطان در قزاقستان برگزار شد که عراق و لبنان نیز نمایندگانی را به عنوان ناظر به این نشست اعزام کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر