دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوتین تأیید کرد با روحانی و اردوغان دیدار می‌کند

رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه تأیید کرد در میانه ماه سپتامبر در آنکارا با روسای جمهور ترکیه و ایران دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه امروز سه‌شنبه تأیید کرد که در میانه ماه سپتامبر در آنکارا با روسای جمهور ترکیه و ایران برای گفت‌وگو درباره سوریه دیدار خواهد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری ایتارتاس، پوتین گفت: «در میانه ماه سپتامبر برای برگزاری نشست روند آستانه با روسیه ترکیه و ایران به آنکارا سفر خواهیم کرد.»

 

پیش از این رسانه‌ها گزارش داده بودند اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه (روسیه، ایران و ترکیه) روز 16 سپتامبر در ترکیه و به منظور بحث و گفت‌وگو درباره بحران سوریه برگزار می‌شود.

همانند دورهای قبلی برگزاری نشست صلح سوریه، روز اول این نشست مشاوره فنی دو جانبه و چند جانبه پشت درهای بسته و روز بعد نیز یک جلسه کامل برگزار می‌شود.

 

دستیابی به یک حل و فصل مسالمت آمیز در سوریه که به روند آستانه معروف است در ژانویه (بهمن) 2017 توسط روسیه، ایران و ترکیه در شهر «آستانه» که بعدها به «نور سلطان» تغییر نام یافت، آغاز شد.

روسیه، ایران و ترکیه تاکنون نشست‌های مختلفی در مورد بحران سوریه برگزار کرده‌اند. روسیه در بهمن گذشته در شهر «سوچی» میزبان سران کشورهای یاد شده برای حل بحران سوریه بود.

 

چندی قبل نیز آخرین دور از این مذاکرات در حالی در شهر نور سلطان در قزاقستان برگزار شد که عراق و لبنان نیز نمایندگانی را به عنوان ناظر به این نشست اعزام کردند.

منبع : فارس

ارسال نظر