سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

انصارالله خواستار ایستادگی ملل اسلامی در کنار مقاومت فلسطین شد

انصارالله خواستار ایستادگی ملل اسلامی در کنار مقاومت فلسطین شد سخنگوی جنبش انصارالله یمن ضمن تبریک آغاز عملیات «طوفان الاقصی» از سوی حماس، از ملل اسلامی خواست که در این نبرد سرنوشت‌ساز، از مقاومت فلسطین حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن امروز شنبه، ۷ اکتبر با انتشار بیانیه‌ای آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی حماس را تبریک گفت.

 

طبق گزارش شبکه «المسیره» عبدالسلام گفت: به مقاومت فلسطین درود می‌فرستیم و آغاز این عملیاتِ طوفان الاقصی را علیه دشمن اسرائیلی به آن‌ها تبریک می‌گوییم؛ دشمنی که با حمایت آمریکا و رژیم‌های عادی‌سازی، حرمت الاقصی را هتک کرده، فلسطینی‌ها را به اسارت و زندان گرفته، خانه‌ها را ویران و مرتکب قتل عام روزانه می‌شود.

 

سخنگوی رسمی جنبش انصارالله تاکید کرد: ملت‌های عرب و اسلامی باید در این نبرد مقدس و سرنوشت ساز از مقاومت فلسطین حمایت کنند.

 

نیروهای مقاومت فلسطین، صبح امروز، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار دادند.

 

«محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام در این باره اعلام کرد: «آغاز عملیات طوفان الاقصی را اعلام می‌کنیم. در حمله اول عملیات طوفان الاقصی به مواضع دشمن، فرودگاه‌ها و استحاکاماتشان بیش از ۵ هزار موشک و راکت شلیک شد».

 

همزمان با این حمله، رزمندگان حماس به شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند و چند نظامی صهیونیست را اسیر کردند و مناطقی را تحت کنترل خود درآوردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار