قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

تقلای آمریکا برای جلوگیری از شلیک موشک‌های یمن به سرزمین‌های اشغالی

تقلای آمریکا برای جلوگیری از شلیک موشک‌های یمن به سرزمین‌های اشغالی دولت آمریکا تلاش دارد از طریق میانجی‌های منطقه‌ای مانع از شلیک موشک‌های یمنی به سمت سرزمین‌های اشغالی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از اینکه سامانه‌های دفاع موشکی آمریکایی و اسرائیلی نتوانستند جلوی اصابت موشک‌های شلیک شده از سوی یمن به سمت سرزمین‌های اشغالی را بگیرند، واشنگتن از طریق میانجی‌های منطقه‌ای تلاش دارد مانع از ادامه حملات موشکی و پهپادی دولت یمن و انصارالله ضد رژیم صهیونیستی شود.

 

بر اساس این گزارش جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای دومین بار پیاپی با هیثم بن طارق سلطان عمان تماس گرفته و ابراز امیدواری کرده که عمان نقش مثبتی در جلوگیری از شلیک موشک‌های یمن به سمت سرزمین‌های اشغالی و آنچه که بایدن آن را گسترش جنگ در منطقه خوانده است، ایفا کند.

 

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز پیش از این در تماس تلفنی با بدر البوسعیدی همتای عمانی خود از تلاش برای مهار تنش در منطقه و رسیدن به سازش در یمن صحبت کرده بود. این تماس ساعتی پس از آن انجام شد که نیروهای یمنی چهارشنبه گذشته یک پهپاد آمریکایی از نوع «ام کیو ۹» را که اقدام به فعالیت‌های جاسوسی برای رژیم صهیونیستی بر فراز آب‌های منطقه‌ای یمن کرده بود، ساقط کردند.

 

آمریکایی‌ها در همین راستا تلاش دارند فشارها بر جنبش انصار الله را افزایش داده و بار دیگر این گروه را در لیست گروه‌های تروریستی خود قرار دهند. آنها برای کاهش حملات یمن، در پیام‌های غیرمستقیم مدعی شده‌اند که به دنبال توقف جنگ در غزه در سریع‌ترین زمان ممکن هستند.

 

الاخبار در ادامه این گزارش به نقل از منابع سیاسی مطلع تصریح می‌کند که تمامی تلاش‌های واشنگتن از طریق میانجی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای تأمین امنیت جنوب سرزمین‌های اشغالی در برابر حملات موشکی و پهپادی یمنی‌ها انجام می‌شود، اما یمنی‌ها اعلام کرده‌اند که شرط توقف این حملات، آتش‌بس در غزه و بازگشایی گذرگاه رفح و اجازه ورود فوری کمک‌های غذایی و دارویی به غزه است.

 

آمریکا در حالی به افزایش فشارهای دیپلماتیک بر تمامی کشورهایی که به دنبال نقش‌آفرینی در حمایت از گروه‌های مقاومت فلسطینی هستند، ادامه می‌دهد که درخواست‌های مکرر مطرح شده برای آتش‌بس در غزه را در شورای امنیت وتو کرده و علاوه بر کمک‌های ویژه خود به رژیم صهیونیستی برای ادامه جنگ، بر اساس اعلام برخی منابع خبری مدیریت این جنگ را نیز به صورت مستقیم بر عهده دارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار