ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

نتانیاهو مدعی شد: توان نظامی حماس و جهاد اسلامی را نابود می‌کنیم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه به سمت جنگ طولانی و دشوار می‌روند، گفت که کابینه تل‌آویو تصمیم گرفت ورود برق، سوخت و کالاهای اساسی به نوار غزه را قطع کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم موقت صهیونیستی بامداد یکشنبه بعد از جلسه کابینه امنیتی در تل‌آویو، پایان مرحله اول عملیات نظامی علیه نوار غزه را اعلام کرد.

 

نتانیاهو با ادعای از پای درآمدن بخش بزرگی از نیروهای حماس حاضر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در جریان عملیات طوفان الاقصی، گفت: «کابینه امنیتی با نابودی توان نظامی حماس و جهاد اسلامی موافقت کرد».

 

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، وی همچنین افزود: «ما به سمت یک جنگ طولانی و دشوار می‌رویم که در نتیجه حمله مرگبار حماس به ما تحمیل شده است. ما حمله را آغاز کرده‌ایم و بدون استراحت ادامه خواهیم داد».

 

به گفته نخست‌وزیر رژیم تروریست صهیونیستی، کابینه تل‌آویو تصمیم گرفت ورود برق، سوخت و کالاهای اساسی به نوار غزه را قطع کند.

 

صبح روز شنبه بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به اهداف مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

نیروهای مقاومت همچنین در اقدامی بی‌سابقه به حداقل ۷ شهرک صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمام عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم کودک‌کُش صهیونیستی محسوب می‌شود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار