پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اذعان صهیونیست‌ها به وجود حداقل ۱۰۰ اسیر در دست حماس

همزمان با گزارش‌ها از وجود حداقل یکصد اسیر صهیونیست در نوار غزه، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعتراف کرد که رزمندگان حماس هنوز در داخل جنوب فلسطین اشغالی حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی بامداد یکشنبه گزارش دادند که حدود یکصد صهیونیست از جمله نظامی و شهرک‌نشین، هم‌اکنون در نوار غزه اسیر هستند.

 

سخنگوی ارتش رژیم تروریست صهیونیستی نیز اعتراف کرد که رزمندگان حماس هنوز در داخل جنوب فلسطین اشغالی حضور دارند و جنگ در شهرک‌های صهیونیست‌نشین ادامه دارد.

 

به نوشته خبرگزاری «شهاب»، این مقام نظامی صهیونیستی همچنین افزود که اوضاع شهرک‌های صهیونیست‌نشین در جنوب فلسطین اشغالی پس از حمله ناگهانی حماس هنوز تا کنترل کامل فاصله دارد.

 

ساعاتی پیش «ابو عبیده» سخنگوی گردان‌های القسام گفته بود که تمام اسرای صهیونیست در تونل‌های حماس در سراسر نوار غزه نگهداری می‌شوند.

 

برخی منابع عربی نیز به نقل از وزارت بهداشت رژیم کودک‌کُش صهیونیستی نوشتند که در عملیات طوفان الاقصی، حداقل ۳۵۰ صهیونیست توسط رزمندگان مقاومت به هلاکت رسیده‌اند.

 

صبح روز شنبه بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به اهداف مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

نیروهای مقاومت همچنین در اقدامی بی‌سابقه به حداقل ۷ شهرک صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمام عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم کودک‌کُش صهیونیستی محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار