المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

تلفات زلزله افغانستان به ۲۰۰ تن رسید

تلفات زلزله افغانستان به ۲۰۰ تن رسید برخی رسانه‌ها به نقل از مقامات افغانستان اعلام کردند که در پی وقوع زلزله در مناطق شمال‌غربی این کشور تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و صدها نفر نیز زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک‌تایمز به نقل از رئیس بیمارستان ولایت هرات اعلام کرد که آمارها نشان می‌دهد که در دو زلزله قدرتمند دیروز شنبه تاکنون دست‌کم ۱۸۰ نفر جان باختند و نزدیک به ۶۰۰ نفر نیز مجروح شدند.

 

به گفته این مقام افغانستانی عملیات امدادونجات برای یافتن افراد گرفتار در زیر آوار ادامه دارد و احتمال افزایش کشته‌های این حادثه نیز زیاد است.

 

«موسی اشعری»، رئیس مدیریت حوادث طبیعی ولایت هرات افغانستان اما اعلام کرده که تاکنون ۱۲۰ نفر در این زلزله جان باختند و بیش از ۱۰۰۰ نفر از جمله زنان، کودکان و سالمندان مجروح شدند.

 

وی همچنین اعلام کرد که اداره طالبان به دلیل احتمال وقوع پس‌لرزه‌های بیشتر وضعیت فوق العاده اعلام کرده و ده‌ها روستا در ولسوالی (شهرستان) «زنده جان»به طور کامل ویران شده‌اند و ۶۰۰ زخمی نیز از زیر آوار بیرون کشیده شد.

 

بنابرگزارش سازمان زمین‌شناسی آمریکا، قدرت این دو زلزله ۶.۲ ریشتر بوده و مرکز زمین‌لرزه در حدود ۲۵ مایلی شمال‌غربی شهر هرات در نزدیکی مناطق مرزی ایران قرار داشت و حداقل هفت پس‌لرزه به دنبال این دو زلزله رخ داد؛ فاصله دو زلزله کمتر از دو ساعت بود.

 

دیروز رسانه‌های محلی افغانستان از وقوع دو زلزله در مناطق غربی این کشور از جمله ولایت‌های هرات، بادغیس و فراه خبر دادند. بر اساس گزارش‌ها، این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده و در ترکمنستان و ازبکستان نیز احساس شده است.

 

رسانه‌های داخلی ایران نیز اعلام کردند این زمین‌لرزه در شهر مشهد نیز احساس شده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار