کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

آخرین آمار زلزله شدید مغرب؛ ۳ هزار جان‌باخته تاکنون

مقامات مراکش ضمن اعلام آمار نزدیک به ۳ هزار نفری کشته شدگان زلزله می‌گویند امید‌ها برای نجات جان دیگر افراد رو به افول است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۵ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 14
کد خبر: ۲۰۴۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش‌ها حاکی از آن است که شمار کشته‌شدگان زلزله مراکش به حدود ۳ هزار نفر رسیده و با توجه به اینکه برخی جاده‌ها مسدود شده و دسترسی به روستا‌های دور افتاده در مناطق کوهستانی را مختل می‌کند، امید‌ها برای نجات افراد رو به افول است و پیش‌بینی می‌شود تعداد جان باختگان افزایش یابد.

 

به گزارش الجزیره، وزارت کشور مراکش امروز (چهارشنبه) اعلام کرد تعداد قربانیان در حال حاضر ۲ هزار و ۹۰۱ نفر است و ۵ هزار و ۵۳۰ نفر نیز تاکنون مجروح شده‌اند.

 

تیم‌های جستجو و نجات از قطر، انگلیس، اسپانیا و امارات در کنار تیم‌های اورژانس مراکشی و ارتش این کشور در حال انجام عملیات هستند، اما بازه ۷۲ ساعته که بهترین زمان برای نجات جان افراد بوده، به اتمام رسیده است.

 

استفانی دکر، خبرنگار الجزیره وضعیت در مراکش را «وخیم» توصیف کرد. او که به روستایی به نام «ایمی نتالا» رفته می‌گوید: «روستا کاملاً و ویران شده، بوی مرگ همه جا را فرا گرفته و هنوز حداقل ۴۰ جسد زیر آوار وجود دارد ... تکه‌های عظیم کوه پایین آمدند و به این روستا‌ها برخورد کردند. برخی خانواده‌ها به طور کامل نابود شدند».

 

عبدالواحد چفیکی، رئیس منطقه «مناره» در مراکش می‌گوید تعیین تعداد کل قربانیان دشوار است. او می‌گوید افرادی که نجات پیدا کرده‌اند هم با چالش‌های بسیاری از جمله کمبود غذا و جای خواب مواجه هستند.

 

انتظار می‌رود بازسازی پس از زلزله چالش بزرگی برای این کشور آفریقای شمالی باشد، کشوری که قبلاً از مشکلات اقتصادی و سال‌ها خشکسالی رنج می‌برد و اکنون از رکود در بخش مهم گردشگری خود بیم دارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار