ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

فراخوان «عرین الاسود» برای حضور مردم فلسطین در خیابان‌ها

فراخوان «عرین الاسود» برای حضور مردم فلسطین در خیابان‌ها گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، صبح امروز، بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به مناطق مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل کتائب القسام از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

این عملیات تا این لحظه ادامه دارد و نیروهای مقاومت همچنان در حال درگیری با نظامیان صهیونیست هستند. کما اینکه حملات راکتی مقاومت به شهرکهای اسرائیلی هم ادامه دارد.

 

در واکنش به این حملات، گروه «عرین الاسود» با انتشار بیانیه‌ای، از مردم فلسطین خواست که ساعت یازده امشب به وقت محلی، با تجهیزات نظامی خود –هر چند ساده باشد- به خیابانها بیایند.

 

خبرگزاری شهاب گزارش داد، عرین الاسود از مردم فلسطین خواست که راه را به روی ارتش صهیونیستی و شهرک‌نشینان اسرائیلی بنند.

 

عرین الاسود همچنین به رژیم صهیونیستی پیام داد و تأکید کرد: ای حکومت احمق و غرور توخالی، ای سیستم امنیتی کاغذی! غزه شما را وارد جهنم دنیا کرد و فقط برای جهنم آخرت، از آن خارج خواهید شد. ما رو در رو با شما مقابله خواهیم کرد.

 

خبرنگار شبکه 14 رژیم صهیونیستی خبر داد که در جریان درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نیروهای ویژه تیپ «گولانی» دهها نفر از این تیپ کشته شده‌اند.

 

این خبرنگار گفت که عناصر کشته شده، وابسته به لشکر 13 تیپ گولانی بوده‌اند. وی آمار دقیقی از تلفات این عناصر منتشر نکرد.

 

شبکه 13 رژیم صهیونیستی خبر داد که تلفات حملات امروز گروه‌های مقاومت به سرزمین‌های اشغالی به 300 نفر افزایش یافته است.

 

بر اساس آخرین آمار، تا کنون بیش از هزار و 700 صهیونیست زخمی شده‌اند که حال صدها نفر وخیم گزارش شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار