رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

پاکستان وحشیگری اسرائیل علیه فلسطینیان را محکوم کرد

پاکستان وحشیگری اسرائیل علیه فلسطینیان را محکوم کرد وزارت خارجه پاکستان با محکومیت رفتار وحشیانه صهیونیست‌ها با فلسطینیان خواستار برقراری آتش‌بس فوری در اراضی اشغالی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه پاکستان در واکنش به جدیدترین تحولات اراضی اشغالی، خواستار توقف درگیری‌ها و خونریزی میان حماس و صهیونیست‌ها شد.

 

طبق گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، مقام‌های ارشد پاکستانی در عین حال ، رفتار وحشیانه رژیم صهیونیستی با فلسطینیان را محکوم کردند.

 

وزارت خارجه پاکستان در بیانیه‌ای در این خصوص گفت: «ما در خصوص هزینه‌های انسانی تشدید اوضاع نگران هستیم».

 

در ادامه این بیانیه آمده است که اسلام‌آباد «همواره» خواستار راه‌حل دو دولتی برای رژیم صهیونیستی و فلسطین است.

 

وزارت خارجه پاکستان در این خصوص تصریح کرد: «کشور بادوام، مستقل و به هم پیوسته فلسطین باید بر اساس مرزهای قبل از 1967 برقرار شود».

 

«عارف علوی» رئیس‌جمهور پاکستان خواستار آتش‌بس فوری در اراضی اشغالی شد و در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت که صلح «بدون محکومیت غصب، وحشیگری اسرائیل با حقوق و مردم فلسطین قابل تحقق نیست».

 

وی در ادامه اقدامات رژیم صهیونیستی برای «الحاق مستمر اراضی فلسطینیان» را محکوم کرد.

 

صبح روز شنبه بود که بعد از انتشار خبرها درباره حملات بیش از دو ساعته موشکی و راکتی از نوار غزه به اهداف مختلف رژیم صهیونیستی شامل تل‌آویو، «محمد الضیف» فرمانده کل گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، از آغاز عملیات طوفان الاقصی خبر داد.

 

نیروهای مقاومت همچنین در اقدامی بی‌سابقه به حداقل ۷ شهرک صهیونیست‌نشین نفوذ کردند که یک شکست تمام عیار امنیتی و اطلاعاتی برای رژیم کودک‌کُش صهیونیستی محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار