ترفند‌هایی برای حفظ تازگی و طراوت سبزیجات-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

ترفند‌هایی برای حفظ تازگی و طراوت سبزیجات

بهتر است بدانیم نیازی نیست که هر روز پیش از پخت و پز غذا، سیبزیجات را بشوئیم، ببریم و خرد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شما کمک می‌کند طراوت سبزیجات خرد شده را حداقل برای یک هفته حفظ کنید.

 نشویید

می‌تواند منجر به فساد سریعتر و پوسیدگی آن‌ها شود، کار درستی نیست. سبزیجات را تا پیش از مصرف باید در یک کیسه زیپ دار یا یک کیسه کاملا بسته دهید و درست قبل از پخت غذا آن‌ها را بشوئید.

خشک نگهدارید

رطوبت می‌تواند منجر به رشد باکتری‌ها و کپک‌ها شود، بنابراین مهم است که سبزیجات خرد شده خود را خشک نگه دارید. قبل از قرار دادن سیزیجات خرد شده در ظروف، آن‌ها را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین می‌توانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند.

جدا نگه دارید

برخی سبزیجات گاز اتیلن آزاد می‌کنند که می‌تواند انتقال آلودگی سبزیجات دیگر را تسریع کند. سبزیجات اتیلن‌ساز مانند گوجه‌فرنگی، آووکادو و موز را جدا از سبزیجات حساس‌تر مانند سبزیجات برگ‌دار، کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا از فساد زودرس آن‌ها جلوگیری کنید.

سبزیجات خاص

سبزیجات خاصی وجود دارد که می‌توانید آن‌ها در آب سرد بشوئید و بگذارید خشک شوند و در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. قبل از پختن نیز فقط یخ آن‌ها را آب کرده و داخل قابلمه بریزید و بعد پخت میل کنید.

برای نگهداری سبزیجات خورد شده از ظروف دربسته یا کیسه‌های پلاستیکی قابل درزگیری استفاده کنید. اطمینان حاصل کنید که هوای اضافی را از ظروف یا کیسه‌ها خارج کرده‌اید تا اکسیداسیون را که می‌تواند باعث فاسد شدن سبزیجات شود، کاهش دهید. ظروف را با تاریخ برچسب بزنید تا همواره از تازه بودن سبزیجاتی که مصرف می‌کنید مطمئن شوید. به یاد داشته باشید بسته‌های دارای تاریخ قدیمی‌تر راباید زودتر مصرف کنید تا کهنه و فاسد نشوند./ همشهری آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار