«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

امیرعبداللهیان: ادامه حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد

امیرعبداللهیان: ادامه حملات رژیم اسرائیل به غزه امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد «پیتر سیارتو» وزیرخارجه مجارستان در گفت‌وگوی تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در خصوص ارتقاء روابط دوجانبه و تحولات اخیر در غرب آسیا به‌ویژه فلسطین تبادل‌نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقض مکرر قطعنامه‌های سازمان ملل متحد، ادامه اشغال اراضی فلسطین و تداوم شهرک‌سازی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه در وضعیت کنونی شرایط را پیچیده‌تر و امکان گسترش جنگ را افزایش می‌دهد.

این دیپلمات عالی‌رتبه‌ جمهوری اسلامی ایران به نقض مکرر قوانین بین‌المللی و گسترش سیاست‌های جنگ‌طلبانه توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد.

وزیر امورخارجه مجارستان نیز با اشاره به این‌که گفتگو و همکاری راه‌حل مناسبی برای حل منازعات منطقه‌ای است، اظهار کرد: مجارستان همواره در چنین شرایطی خواهان برقراری صلح و حفظ جان مردم است.

وی با ابراز امیدواری از پایان یافتن این درگیری در خاورمیانه، بر ضرورت مسئولیت‌پذیری همه کشور‌ها و نقش‌آفرینی آن‌ها تاکید کرد.

دو طرف در این گفتگو، از روابط مثبت و مبتنی‌بر اعتماد متقابل، ابراز خرسندی کردند. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار