ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین

بایدن از حمله حماس برای کمک به اوکراین استفاده می‌کند!

دولت بایدن در صدد است از تحولات اراضی اشغالی به نفع خود استفاده کرده است و در بسته کمک‌های اضطراری به رژیم صهیونیستی، بند کمک به اوکراین را نیز بگنجاند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی گزارش کردند که مقام‌های ارشد کاخ سفید در حال بررسی گنجاندن بودجه بیشتر برای اوکراین در بسته کمک اضطراری به رژیم صهیونیستی هستند.

 

طبق این گزارش، یکی از کارکنان ارشد کاخ سفید تصریح کرده است که این اقدام به نمایندگان راست‌گرای کنگره اجازه می‌دهد تا تخصیص کمک بیشتر به کی یف را تصویب کنند.

 

دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در حالی به فکر چاره برای تخصیص بودجه برای اوکراین به منظور نبرد با روسیه است که پیش از این، جمهوری‌خواهان با حذف بودجه اوکراین، حاضر شدند به لایحه بودجه فدرال رأی مثبت دهند تا دولت آمریکا برای یک بازه زمانی موقت ۴۵ روزه باز بماند.

پیش از این، بایدن اعلام کرده بود که کمک‌های نظامی برای رژیم صهیونیستی در پی حمله غافلگیرانه اوایل هفته (شنبه) حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی، «در راه است». پس از آن، کاخ سفید سیگنال‌هایی را ارسال کرد مبنی بر آن‌که به زودی از کنگره درخواست می‌کند تا ارسال کمک‌های بیشتر برای رژیم صهیونیستی را تصویب کنند.

 

علی‌رغم آن‌که هنوز تصمیم نهایی در این خصوص اتخاذ نشده است، یکی از مقام‌های ارشد دولت بایدن که نامی از او فاش نشده است به واشنگتن‌پست گفته است که این یک اقدام عاقلانه است زیرا «راست‌گرایان را در عمل انجام شده قرار می‌دهد» زیرا این راست‌گرایان همان جمهوری‌خواهانی هستند که صراحتاً از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند اما در خصوص تداوم کمک‌ها به اوکراین تردید دارند.

 

«جان کربی» سخنگوی کاخ سفید با این‌حال درکنفرانس خبری خود حاضر نشد بگوید که آیا این دو بسته کمک‌ واشنگتن به اراضی اشغالی و اوکراین به یکدیگر مرتبط است یا خیر و تنها گفت: «ما معتقدیم که هر دو اهمیت دارد».

 

علی‌رغم آن‌که بحث‌ها درباره چنین کمکی مناقشه‌برانگیز است اما پنتاگون اصرار دارد که تسلیحات زیادی برای تمامی شرکای خود دارد.

 

یکی از مقام های ارشد دفاعی آمریکا در جریان یک جلسه توجیهی به خبرنگاران گفت که واشنگتن «قادر به ادامه حمایت از اوکراین و اسرائیل و حفظ آمادگی جهانی خود است. آمریکا توانسته است تمامی درخواست‌های شرکای اسرائیلی خود را برآورده کند».

 

ایالات متحده در بین بزرگ‌ترین دریافت‌کنندگان کمک خارجی ایالات متحده قرار دارد و در سال ۲۰۲۲، به تنهایی، ۳.۳ میلیارد دلار از سهم مالیاتی که مالیات‌دهندگان آمریکایی به دولت می‌دهند را دریافت کرد.

 

گزارش‌ها نشان می‌دهد که از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، اوکراین نیز از ذینفعان کمک‌های آمریکا شده است به طوریکه کاخ سفید دست‌کم ۴۵ میلیارد دلار کمک نظامی را از طریق ۴۷ انتقال مجزا به اوکراین ارائه داده است.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

 

پس از حمله روز شنبه حماس به مواضع صهیونیست‌ها، نمایندگانی از دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات از رژیم صهیونیستی حمایت کردند.

 

از طرف دیگر توپخانه رژیم صهیونیستی صبح امروز (سه‌شنبه) شرق غزه و جبالیا را به شدت هدف حملات خود قرار داده است؛ حملات جدیدی از دشمن اسرائیلی هم مرزهای شمال غربی نوار غزه در منطقه بیت لاهیا را هدف قرار داد.

 

وزارت بهداشت فلسطین صبح امروز، سه‌شنبه ۱۰ اکتبر اعلام کرد که تعداد شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۷‌۰۴ تن و آمار مجروحان هم به ۳۹۰۰ نفر رسیده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار