خوردن موسیر با بدن چه چکار می‌کند؟-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

خوردن موسیر با بدن چه چکار می‌کند؟

عضو پارک علم و فناوری لرستان گفت: موسیر، یکی از محصولات طبیعی و پراهمیت در سبد غذایی است که در بسیاری از کشور‌ها مصرف می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حسین بیرانوند اظهار کرد: این ماده غذایی مقوی حاوی انواع ویتامین‌ها است که به بهبود سلامتی عمومی بدن کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: یکی از ویتامین‌های موجود در موسیر، ویتامین C بوده که برای سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است. این ویتامین به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی عمل می‌کند و به مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو کمک می‌کند.

عضو پارک علم و فناوری لرستان خاطرنشان کرد: همچنین، مصرف منظم موسیر می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند و ریسک بروز بیماری‌های مختلف را کاهش دهد.

بیرانوند اضافه کرد: ویتامین B ۶، یکی دیگر از ویتامین‌های مهم موجود در موسیر بوده و این ویتامین برای عملکرد بهینه سیستم عصبی بدن ضروری است.

وی بیان کرد: موسیر در بهبود حافظه، تمرکز و توجه به خصوص در افراد مسن نقش مهمی دارد، همچنین، ویتامین B ۶ در تبدیل مواد غذایی به انرژی نیز دخیل است و مصرف موسیر می‌تواند به افزایش سطح انرژی بدن کمک کند.

عضو پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: ویتامین K، یکی دیگر از ویتامین‌هایی است که در موسیر یافت می‌شود که به بهبود خونرسانی و بهبود سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.

بیرانوند اظهار کرد: موسیر به عنوان یکی از گیاهان دارویی قدیمی و مفید، خواص فراوانی برای پوست و مو دارد. این گیاه با داشتن ترکیباتی، چون ویتامین C، ویتامین B، کلسیم، پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند بهبودی عمده‌ای در سلامت و زیبایی پوست و مو ایجاد کند.

وی تصریح کرد: یکی از فواید برتر موسیر برای پوست، تغذیه و ترمیم بافت پوست است. ترکیبات موجود در موسیر، با افزایش تولید کلاژن، به پوست شما کمک می‌کنند تا سالم و جوان به نظر برسد. علاوه بر این، موسیر همچنین دارای خواص ضد التهابی است که می‌تواند به درمان علائم التهابی پوست مانند جوش، آکنه و قرمزی کمک کند.

عضو پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: موسیر همچنین برای بهبود سلامت مو‌ها نیز بسیار مفید است. این گیاه قدرت تقویت ریشه‌های مو را دارد و می‌تواند به کاهش ریزش مو و افزایش رشد مو کمک کند. برترین خاصیت موسیر در این زمینه این است که با تقویت موها، می‌تواند مو‌هایی خوش حالت ایجاد کند.

بیرانوند اضافه کرد: برخی از تحقیقات نشان داده‌اند که موسیر می‌تواند به کنترل اشتها کمک کند و باعث کاهش وزن شود. همچنین، موسیر می‌تواند به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کرده و سطح هورمون‌های استرس را کاهش دهد، که ممکن است باعث کاهش تجمع چربی در بخش‌های خاصی از بدن شود.

وی بیان کرد: یکی از فواید اصلی موسیر این است که به کاهش قند خون کمک می‌کند. بررسی‌های علمی نشان داده است که مصرف موسیر می‌تواند سطح قند خون را در افراد دیابتی کنترل کند و از عوارض ناشی از بالا رفتن قند خون مانند اختلالات قلبی و عصبی جلوگیری کند.

عضو پارک علم و فناوری ادامه داد: خواص موسیر برای کاهش قند خون به دلیل حاوی مواد مفیدی مانند آلیسین و کوآنزیم Q ۱۰ است. آلیسین یک ترکیب ضد التهاب و ضد باکتری است که به کاهش قند خون کمک می‌کند و کوآنزیم Q ۱۰ نیز باعث بهبود عملکرد سیستم قلبی می‌شود. همچنین، موسیر حاوی فیبر بالا است که باعث تاخیر در هضم قند شده و کاهش جذب قند به خون می‌شود.

بیرانوند اظهار کرد: تحقیقات نشان داده‌اند که موسیر می‌تواند به عنوان یک ضد سرطان طبیعی عمل کند و به درمان برخی از انواع سرطان‌های دستگاه گوارش کمک کند. موسیر حاوی ترکیباتی است که می‌توانند فعالیت آنتی‌اکسیدانی داشته باشند و باعث کاهش تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن شوند.

وی تصریح کرد: خواص بسیاری برای موسیر معرفی شده است و یکی از این خواص، تقویت و استحکام استخوان‌ها بود و حاوی مواد مغذی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم است که از عوامل اصلی برای استحکام استخوان‌ها محسوب می‌شوند. این مواد مغذی به تقویت ساختار استخوان‌ها کمک می‌کنند و خطر ابتلا به بیماری‌های مربوط به استخوان‌ها را کاهش می‌دهند.

عضو پارک علم و فناوری خاطرنشان کرد: همچنین، موسیر حاوی ویتامین C است که نقش مهمی در تولید کلاژن دارد. کلاژن یک پروتئین حیاتی برای بدن است. /ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار