فرار فلاویو بولسونارو به آمریکا پس از شکست در انتخابات ریاست‌جمهوری برزیل امیر قطر: منطقه در حال گذراندن روز‌های سختی است نتایج انتخابات اسرائیل فردا اعلام می‌شود رسانه‌های عبری: درخواست لیکود برای تمدید زمان رأی‌گیری رد شد التماس بن گویر و نتانیاهو برای شرکت اسرائیلی‌ها در انتخابات پزشکیان در دیدار با پوتین: بدون وابستگی به آمریکا می‌توانیم مشکلات منطقه را حل‌وفصل کنیم پوتین در دیدار با پزشکیان: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان

حزب‌الله عراق: آمریکا در فلسطین مداخله کند، پایگاه‌هایش را هدف قرار می‌دهیم

حزب‌الله عراق: آمریکا در فلسطین مداخله کند، پایگاه‌هایش را هدف قرار می‌دهیم دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق هشدار داد که اگر آمریکا در درگیری‌های فلسطین مداخله کند، پایگاه‌های این کشور هدف موشک‌های این جنبش قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۸ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۷۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالحسین الحمیداوی دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق شامگاه امروز سه‌شنبه درباره کمک به رزمندگان فلسطینی تأکید کرد که «وظیفه شرعی ایجاب می‌کندکه ما در میدان حضور داشته باشیم».

 

خبرگزاری شفق نیوز به نقل از الحمیداوی گزارش داد، برای دفع شر دشمنان از سر ملت اسلامی و ساکنان غزه و سایر اراضی اشغالی باید در میدان حاضر باشیم.

 

وی همچنین به آمریکا هشدار داد: اگر آمریکا در این جنگ مداخله کند، موشکها، پهپادها و نیروهای ویژه ما در نهایت آمادگی قرار دارند تا پایگاههای آمریکا را هدف قرار دهند و منافعش را به خطر بیاندازند.

دبیرکل گردان‌های حزب‌الله همچنین هشدار داد که در صورت مداخله آمریکا، مواضع رژیم صهیونیستی و مزدورانش را هدف قرار خواهند داد.

 

پیش از این هم، اکرم الکعبی دبیر کل جنبش مقاومت اسلامی «النجباء» عراق روز گذشته بار دیگر از مبارزه ملت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی حمایت کرد.

 

الکعبی با انتشار پیامی در کانال تلگرامی خود نوشت: ما از همه برادران و عزیزان خود میخواهیم که در تظاهرات میلیونی روز جمعه شرکت کنند و پرچم های عراق و فلسطین را در دست داشته باشند.

 

وی همچنین تأکید کرد: یک بار دیگر می‌گوییم که اگر رژیم صهیونیستی دامنه جنگ را گسترش دهد، پهپادها و موشکهای مقاومت نیز قدرت خود را نشان خواهند داد.

 

دبیر کل النجباء همچنین هشدار داد که هر گونه مداخله از سوی آمریکا یا هر کشور دیگری علیه ملت فلسطین، با پاسخ نظامی قاطعی روبرو خواهد شد.

 

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه هفته جاری عملیات بزرگی تحت عنوان طوفان الاقصی را آغاز کردند که تا کنون به هلاکت بیش از هزار اسرائیلی و زخمی شدن بیش از دو هزار نفر دیگر منجر شده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار