رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

حزب‌الله نفربر زرهی اسرائیل را منهدم کرد

حزب‌الله نفربر زرهی اسرائیل را منهدم کرد حزب‌الله درباره حملات موشکی از جنوب لبنان به سمت مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی بیانیه صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۷۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حزب‌الله لبنان که دوشنبه شب از هدف قرار دادن دو موضع نظامی رژیم اشغالگر خبر داده بود، شب گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این حزب یک نفربر زرهی اسرائیلی از نوع «زلدا» را در موضع «الصدح» در غرب شهرک «صلحا» با 2 موشک هدایت‌شونده مورد هدف قرار دادند که موجب انهدام کامل این نفربر شد.

 

در بیانیه حزب‌الله آمده است که این حمله در پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونیستی به شماری از نقاط دیده‌بانی مقاومت بوده است.

 

این درحالی است که رسانه‌های لبنانی بعد از ظهر دیروز از شلیک 12 راکت از جنوب لبنان به سمت مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی خبر دادند که تعدادی از آنها به شهرک صهیونیستی «افیفیم» اصابت کرد.

 

 دوشنبه شب حزب‌الله لبنان بعد از صدور بیانیه‌ای درباره شهادت 3 تن از رزمندگان خود در تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، از حمله تلافی‌جویانه به مواضع نظامیان رژیم اشغالگر به عنوان واکنش اولیه به تجاوز این رژیم خبر داد.

 

به گزارش رسانه‌های وابسته به مقاومت، حزب‌الله در واکنش اولیه به این اقدام متجاوزانه رژیم اشغالگر، پادگان «برانیت» مرکز فرماندهی تیپ الجلیل ارتش رژیم اشغالگر و نیز پایگاه «افیفیم» مرکز فرماندهی تیپ غربی ارتش این رژیم را با موشک‌های هدایت شونده هدف قرار داد.

 

پیش از این حزب‌الله درباره عبور اشغالگران از خطوط قرمز مقاومت هشدار داده و حمله موشکی به دو پادگان مذکور ارتش رژیم صهیونیستی تنها پاسخ اولیه به این اقدام متجاوزانه و گستاخانه صهیونیست‌ها بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار