عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حزب‌الله: ارسال ناو هواپیمابر به منطقه نیرو‌های مقاومت را نمی‌ترساند

جنبش حزب‌الله لبنان با اشاره به اینکه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی مسئله غافلگیرکننده‌ای نیست، تاکید کرد ارسال ناوهواپیمابر به منطقه برای حمایت از نیرو‌های رژیم صهیونیستی، نیرو‌های مقاومت را نمی‌ترساند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حزب‌الله لبنان، عصر امروز (چهارشنبه)، در ارتباط با مواضع حمایتی آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنگ با نیرو‌های مقاومت فلسطین بیانیه صادر کرد.

مقاومت اسلامی لبنان اعلام کرد: «به هیچ عنوان مواضع سیاسی و اقدامات میدانی دولت آمریکا به‌ویژه اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا و ایستادگی آشکار [او در کنار صهیونیست‌ها]و حمایت علنی از ماشین کشتار و تجاوزات صهیونیستی ما را غافلگیر نکرد، زیرا این ماهیت واقعی سیاست‌های آمریکاست که از آغاز شکل‌گیری این رژیم غاصب و اشغالگر همواره از تجاوزات و تروریسم [آن ها]کاملا حمایت کرده است».

حزب‌الله اضافه کرد: «ما آمریکا را شریک کامل تجاوزات صهیونیستی می‌دانیم و آن را مسئول کامل کشتارها، جنایت‌ها، محاصره و نابودسازی خانه‌ها، کشتار وحشتناک کودکان، زنان و سالخوردگان بی‌دفاع می‌دانیم. ما از امت عربی و اسلامی که از حقیقت پلید آمریکا و کارشکنی‌هایش علیه ملت‌مان در عراق، سوریه و افغانستان آگاه هستند، می‌خواهیم مداخله آمریکا و شرکای بین‌المللی و منطقه‌ای آن را محکوم نمایند و این دخالت‌ها را در تمامی سطوح سیاسی، مردمی، رسانه ای، حقوقی و تمام محافل و گردهمایی‌هایی منطقه‌ای و بین‌المللی رسوا کنند».

مقاومت لبنان در پایان تاکید کرد: «ارسال ناو هواپیمابر به منطقه با هدف بالابردن روحیه دشمن و سربازان مأیوسش نشان از ضعف ماشین نظامی صهیونیست‌ها و نیاز آن‌ها به حمایت‌های پیوسته خارجی دارد تا این رژیم غاصب و موقت را زنده نگاه دارند ازاین‌رو تاکید می‌کنیم که این اقدام نه امت ما را می‌ترساند و نه گروه‌های مقاومت را که آماده مبارزه تا زمان دستیابی به پیروزی و آزادی کامل [خاک]هستند».

آمریکا برای حمایت از رژیم صهیونیستی در برابر نیرو‌های مقاومت فلسطین اخیرا ناوهواپیمابر «فورد» را به دریای مدیترانه اعزام کرد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده