واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

حمله به خانه‌ی مسلمانان در کشمیر

شماری از رسانه‌ها از تشدید وضعیت انسانی در کشمیر سخن به میان آورده اند. بر اساس گزارش‌های یاد شده، بر میزان حمله به منازل مسکونی مسلمانان و شکنجه و برخورد خشن با آنان در کشمیر به شکل روزافزونی افزایش مشاهده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در کشمیر تحت کنترل هند حدود ۲۵ روز است که محدودیت های بی سابقه ای وضع شده‌است. از زمانی که دولت هند به طور یکجانبه وضعیت نیمه خودمختار این منطقه را پس گرفت مقام‌ها بیش از سه هزار نفر را بازداشت کرده‌اند. از جمله چندین چهره سیاسی سرشناس، وکیل و روزنامه نگار. اینترنت تقریبا قطع است و به خبرنگاران غیر هندی اجازه ورود به کشمیر داده نمی‌شود.

 

شماری از رسانه‌های محدود، از چندین حمله شبانه به خانه های مردم مطلع شده و همچنین اتهام‌هایی در مورد کتک زدن و شکنجه افراد.

 

فشار به مسلمانان محدود به جامو و کشمیر نمانده و به سایر ایالات‌ هند نیز رسوخ پیدا کرده است. دولت هند پس از مدت‌ها از شروع روندی برای بررسی تابعیت قانونی ساکنان ایالت آسام در شمال شرق این کشور، تابعیت حدود دو میلیون نفر را که اغلب مسلمان هستند، لغو کرده است.

 

براساس گزارش رویترز، منتقدان این طرح می‌گویند که هدف دولت هند [فشار بر] اقلیت مسلمانان این کشور است.

 

مجموعه این اقدامات باعث شده است تا برخی ناظران و تحلیلگران هند را به سازماندهی رویکردهای سیستماتیک برای فشار علیه اقلیت مسلمان این کشور متهم کنند.

 

بر اساس این گزارش، احساسات علیه مهاجرت‌های غیرقانونی در ایالت آسام، یکی از فقیرترین ایالت‌های هند، از سال‌ها پیش تشدید شده است. هندی‌ها مدعی هستند که بسیاری از ساکنان ایالت آسام خارجی هستند و از کشورهای همسایه نظیر بنگلادش به آنجا مهاجرت کرده تا شغل‌ها و زمین‌های آنها را تصاحب کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار