حمله به خانه‌ی مسلمانان در کشمیر-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

حمله به خانه‌ی مسلمانان در کشمیر

شماری از رسانه‌ها از تشدید وضعیت انسانی در کشمیر سخن به میان آورده اند. بر اساس گزارش‌های یاد شده، بر میزان حمله به منازل مسکونی مسلمانان و شکنجه و برخورد خشن با آنان در کشمیر به شکل روزافزونی افزایش مشاهده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در کشمیر تحت کنترل هند حدود ۲۵ روز است که محدودیت های بی سابقه ای وضع شده‌است. از زمانی که دولت هند به طور یکجانبه وضعیت نیمه خودمختار این منطقه را پس گرفت مقام‌ها بیش از سه هزار نفر را بازداشت کرده‌اند. از جمله چندین چهره سیاسی سرشناس، وکیل و روزنامه نگار. اینترنت تقریبا قطع است و به خبرنگاران غیر هندی اجازه ورود به کشمیر داده نمی‌شود.

 

شماری از رسانه‌های محدود، از چندین حمله شبانه به خانه های مردم مطلع شده و همچنین اتهام‌هایی در مورد کتک زدن و شکنجه افراد.

 

فشار به مسلمانان محدود به جامو و کشمیر نمانده و به سایر ایالات‌ هند نیز رسوخ پیدا کرده است. دولت هند پس از مدت‌ها از شروع روندی برای بررسی تابعیت قانونی ساکنان ایالت آسام در شمال شرق این کشور، تابعیت حدود دو میلیون نفر را که اغلب مسلمان هستند، لغو کرده است.

 

براساس گزارش رویترز، منتقدان این طرح می‌گویند که هدف دولت هند [فشار بر] اقلیت مسلمانان این کشور است.

 

مجموعه این اقدامات باعث شده است تا برخی ناظران و تحلیلگران هند را به سازماندهی رویکردهای سیستماتیک برای فشار علیه اقلیت مسلمان این کشور متهم کنند.

 

بر اساس این گزارش، احساسات علیه مهاجرت‌های غیرقانونی در ایالت آسام، یکی از فقیرترین ایالت‌های هند، از سال‌ها پیش تشدید شده است. هندی‌ها مدعی هستند که بسیاری از ساکنان ایالت آسام خارجی هستند و از کشورهای همسایه نظیر بنگلادش به آنجا مهاجرت کرده تا شغل‌ها و زمین‌های آنها را تصاحب کنند.

ارسال نظر