حمله به خانه‌ی مسلمانان در کشمیر-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

حمله به خانه‌ی مسلمانان در کشمیر

شماری از رسانه‌ها از تشدید وضعیت انسانی در کشمیر سخن به میان آورده اند. بر اساس گزارش‌های یاد شده، بر میزان حمله به منازل مسکونی مسلمانان و شکنجه و برخورد خشن با آنان در کشمیر به شکل روزافزونی افزایش مشاهده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در کشمیر تحت کنترل هند حدود ۲۵ روز است که محدودیت های بی سابقه ای وضع شده‌است. از زمانی که دولت هند به طور یکجانبه وضعیت نیمه خودمختار این منطقه را پس گرفت مقام‌ها بیش از سه هزار نفر را بازداشت کرده‌اند. از جمله چندین چهره سیاسی سرشناس، وکیل و روزنامه نگار. اینترنت تقریبا قطع است و به خبرنگاران غیر هندی اجازه ورود به کشمیر داده نمی‌شود.

 

شماری از رسانه‌های محدود، از چندین حمله شبانه به خانه های مردم مطلع شده و همچنین اتهام‌هایی در مورد کتک زدن و شکنجه افراد.

 

فشار به مسلمانان محدود به جامو و کشمیر نمانده و به سایر ایالات‌ هند نیز رسوخ پیدا کرده است. دولت هند پس از مدت‌ها از شروع روندی برای بررسی تابعیت قانونی ساکنان ایالت آسام در شمال شرق این کشور، تابعیت حدود دو میلیون نفر را که اغلب مسلمان هستند، لغو کرده است.

 

براساس گزارش رویترز، منتقدان این طرح می‌گویند که هدف دولت هند [فشار بر] اقلیت مسلمانان این کشور است.

 

مجموعه این اقدامات باعث شده است تا برخی ناظران و تحلیلگران هند را به سازماندهی رویکردهای سیستماتیک برای فشار علیه اقلیت مسلمان این کشور متهم کنند.

 

بر اساس این گزارش، احساسات علیه مهاجرت‌های غیرقانونی در ایالت آسام، یکی از فقیرترین ایالت‌های هند، از سال‌ها پیش تشدید شده است. هندی‌ها مدعی هستند که بسیاری از ساکنان ایالت آسام خارجی هستند و از کشورهای همسایه نظیر بنگلادش به آنجا مهاجرت کرده تا شغل‌ها و زمین‌های آنها را تصاحب کنند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار