امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

یارانه تشویقی جدید برای دهک‌های ۶ و ۷

یارانه تشویقی جدید برای دهک‌های ۶ و ۷ وزیر کار گفت: مقرر شده است که دهک ۶ و ۷ هم مشمول دریافتِ ۱۲۰هزار تومان یارانه تشویقی، قرار بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: مقرر شده است که دهک ۶ و ۷ هم مشمول دریافتِ ۱۲۰هزار تومان یارانه تشویقی، قرار بگیرند. تمهیدات این کار در حال انجام شدن است و امیدواریم و از اوایل هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز شود.

پیش از این اعلام شده بود که دهک‌های اول تا سوم و خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی می‌توانند در صورت خرید ۲۰۰ هزار تومان از ۱۱ قلم کالای اساسی، از اعتبار افزایشی ۱۲۰ هزار تومانی به عنوان یک مزیت بهره‌مند شوند.

بعد از مدتی وزارت کار از اضافه شدنِ دو دهک ۴ و ۵ به دریافتِ این یارانه‌ی تشویقی خبر داد و حالا به گفته‌ی وزیر کار قرار است دهک‌ها ۶ و ۷ نیز مشمول دریافتِ این یارانه‌ی تشویقی شوند. /روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار