یارانه اسفندماه ۳ دهک واریز شد

یارانه کمک معیشتی مرحله ١٦۹ مربوط به اسفند ماه ١٤٠٣ به حساب بیش از ۱۰ میلیون سرپرست خانوار دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد و از ساعت ۲۴ روز بیست و دوم اسفند ماه قابل برداشت است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 12
کد خبر: ۲۷۳۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، یارانه مرحله ١۶۹ به مبلغ ١١١ هزار و ۴۸۸ میلیارد ریال بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ازای ۲۷ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۳۶۵ نفر در دهک‌های اول تا سوم توسط ٢٨ بانک عامل در سراسر کشور واریز شد و از ساعت ۲۴ روز بیست و دوم اسفند ماه قابل برداشت است.

۱۰ میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۱۲ خانوار ایرانی در دهک‌های اول تا سوم یارانه‌ای قرار دارند.

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز - ۲۲ اسفند- در حیاط دولت در جمع خبرنگاران درباره قطع یارانه برخی از دهک‌های درآمدی جامعه گفت: یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفندماه قطع می‌شود، زیرا در سه سال گذشته قطع نشده بود؛ این تکلیفی است که مجلس مشخص کرده است و بر اساس قانون بودجه انجام می‌شود.

وی شاخص در نظر گرفته شده برای قطع یارانه را کسانی دانست که خودروی بالای پنج میلیارد تومان و خانه بالای ۳۵ میلیارد تومان دارند؛ این موارد از سازمان امور مالیاتی استعلام شده و یارانه آنان قطع خواهد شد./ ایرنا

کلمات کلیدی: یارانه دهک
مطالب مرتبط
ارسال نظر