جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم ۱۳ صفر امسال مصادف با ۶ مرداد طلا بخریم؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در کریدور ۱۸۰ هزار تومانی می‌ماند یا صعود می‌کند؟ قیمت ترون امروز شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵؛ تحلیل لحظه‌ای و آینده نرخ TRX پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار و اونس جهانی مسیر طلا و سکه را مشخص کرد آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول آخرین وضعیت بازار بلیت اربعین / نرخ‌های مصوب ابلاغ شد، اما عرضه... ریزش شدید قیمت طلا و سکه در بازار؛ سکه ۶ میلیون تومان ارزان شد فروش فوری ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد؛ شرایط فروش رانا پلاس TU۵P با تحویل ۳۰ روزه جزئیات مصوبه هیئت وزیران درباره نیروهای شرکتی؛ تکلیف نیروهای شرکتی در سال ۱۴۰۵ چیست؟ نفت برنت بالای ۱۰۰ دلار جا خوش کرد ریزش طلا در بازارهای جهانی چرا نظام پرداخت حقوق کارکنان هماهنگ نیست؟ چگونه خسارت اُفت قیمت خودرو را مطالبه کنیم

خاندوزی:از ابتدای دولت ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی جلب شده است

خاندوزی:از ابتدای دولت ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی جلب شده است وزیر اقتصاد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان شهریور ۱۴۰۲، بیش از ۸.۷ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احسان خاندوزی وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه، حوزه‌ی ارتباط اقتصاد و سیاست خارجی همان دیپلماسی اقتصادی و استفاده کردن از فرصتهای خارجی است، تاکید کرد، وزارت اقتصاد منتظر ننشسته تا برایش فرصت ایجاد بشود.

وی با اشاره به اینکه، رئیس‌جمهور دستور دادند همه‌ی وزارتخانه‌ها در این زمینه نقش فعال ایفا بکنند، افزود، بنابراین خود ما تلاش کردیم که کمیسیون اقتصادی ایران و عراق و کمیسیون اقتصادی ایران و چین که مستقیماً بر عهده‌ی وزارت اقتصاد و دارایی است را نسبت به گذشته فعال‌تر بکنیم.

خاندوزی گفت: خوش‌بختانه بازخوردهای بسیار عمل‌گرایانه در مورد پروژه‌های مشخص و سرمایه‌گذاری‌های مشترک، اتفاق افتاده است. در حوزه‌ی غیر از کشورهایی که کمیسیون مشترک آنها به عهده‌ی ماست، ما از طریق سازمان سرمایه‌گذاری و کمکهای فنی که وظیفه‌ی پیشبرد و کمک به سرمایه‌گذاری خارجی را دارد، از ابتدای دولت تا پایان شهریور 1402، بیش از 8.7 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی جلب شده است.

وی افزود، آن بخشهایی که تبدیل به پروژه‌های مشخص و قراردادهای روشنی شده، در بخشهای مختلف انرژی، نفت و گاز، صنعت، نیروگاه و امثالهم شروع به فعالیت کرده است.

به گفته خاندوزی، در شرایطی که دولت همان تنگناهای بین‌المللی و حسابهای بانکی و فشارهای برجامی را داشته، این عدد کم‌سابقه است که بتواند این قدر تحرک در حوزه‌ی سرمایه‌گذاری خارجی را ایجاد بکند.

وی گفت: چون مسیرهای سرمایه‌گذاری مسیرهای زمان‌بری است تا تبدیل به پروژه‌های مشخص بشود. بنده شخصاً نسبت به ماه‌های آینده خیلی خوش بین‌تر هستم، اینکه بتوانیم اخبار خوبی برای مردم عزیزمان در حوزه‌ی تحرکات خارجی داشته باشیم. تأکید رئیس‌جمهور این است هر مسیری که در حوزه‌ی دیپلماسی باز می‌شود باید در حوزه‌ی اقتصادی هم امتداد داشته باشد که ما بتوانیم آن را برای صادر کننده‌ی ایرانی، تاجر ایرانی، سرمایه‌گذاران کشور خودمان تبدیل به یک فرصت کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار